FORMULA 1

Γκασλί: "Η συνάντηση με τον Τζόρνταν ήταν καλύτερη εμπειρία της ζωής μου"

Γκασλί: "Η συνάντηση με τον Τζόρνταν ήταν καλύτερη εμπειρία της ζωής μου"

Ο Πιερ Γκασλί είχε ένα γεύμα διάρκειας τριών ωρών με τον Μάικλ Τζόρνταν στο πλαίσιο του GP του Μαϊάμι αυτό το τριήμερο, και δήλωσε ότι ο ζωντανός θρύλος του ΝΒΑ "είναι μέγας λάτρης της Formula 1 και σχεδόν την ξέρει καλύτερα κι από μένα".

Το δείπνο μεταξύ του Πιέρ Γκασλί και του Μάικλ Τζόρνταν κανονίστηκε από έναν κοινό τους χορηγό, και φίλο του πρώην εξάκις πρωταθλητή των Σικάγο Μπουλς. Μιλώντας για αυτό, ο Γάλλος οδηγός, νικητής του GP Ιταλίας το 2020, χαρακτήρισε την εμπειρία "με διαφορά την καλύτερη της ζωής μου".

Ο Γκασλί συμπλήρωσε: "Ποτέ δεν έχω εμπνευστεί τόσο από ένα δείπνο. Από τότε που ήμουν παιδί πάντοτε αυτός ο τύπος με ενέπνεε, με τη νοοτροπία και την επιτυχία του όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να συναντάς το ίνδαλμά σου διότι μπορεί μόνο να απογοητευτείς, αλλά τώρα συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Είναι μια ιδιοφυΐα, σε άλλο επίπεδο, με τον τρόπο που σκέφτεται. Με εντυπωσίασε πάρα, πάρα πολύ".

Ο Μάικλ Τζόρνταν μάλιστα, σύμφωνα με τον Γκασλί, παρακολουθεί στενά το μότορσπορ. Άλλωστε, πέρσι έγινε (συν)ιδιοκτήτης μιας ομάδας του αμερικανικού NASCAR, της 23XI Racing, για την οποία οδηγεί ένας από τους μεγάλους αστέρες του σπορ - ο Κάιλ Μπους. "Δεν ήξερα ότι ήταν μέγας λάτρης της F1, και ότι ξυπνά νωρίς το πρωί τις Κυριακές για να δει τους αγώνες", συνέχισε ο Γάλλος.

"Σχεδόν την ξέρει καλύτερα κι από μένα! Ήταν συναρπαστικό να συζητάμε για την F1 με έναν τέτοιο θρύλο. Ήταν ένα σπουδαίο δείπνο και θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.

Του έκανα δώρο ένα από τα κράνη μου, κι εκείνος υπέγραψε ένα ζευγάρι των [Nike Air] Jordan μου. Αυτά θα πάνε κατευθείαν στην τροπαιοθήκη στο σπίτι μου! Μιλώντας με έναν τέτοιο πρωταθλητή, πάντα μαθαίνεις τόσα πολλά για τον τρόπο που προσεγγίζουν το σπορ, την επιτυχία και τις αποτυχίες.

Όλα έχουν να κάνουν με το πώς διατηρείς αυτό το επίπεδο απόδοσης. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς άλλος στον κόσμο που θα ήθελα περισσότερο να είχα συναντήσει", κατέληξε ο Γκασλί.

TAGS FORMULA 1 F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ