FORMULA 1

Formula 1: Στις 18/3 οι αποφάσεις μετά απ' όσα έγιναν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands, front, and Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain in action t during the Formula One Saudi Arabian Grand Prix in Jiddah, Sunday, Dec. 5, 2021. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΕΡΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ AP

Θα καθυστερήσουν οι αποφάσεις της FIA και τα αποτελέσματα από την έρευνα όσων έγιναν στο τελευταίο Grand Prix της Formula 1 για το 2021, με τον νέο πρόεδρο, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ, να ανοίγει στις 19/1 την συζήτηση για την χρήση του Safety Car.

Τα αποτελέσματα που περιμένει ο Λούις Χάμιλτον από την έρευνα όσων έγιναν στο τελευταίο Grand Prix του 2021, στο Άμπου Ντάμπι, όπως φαίνεται θα καθυστερήσουν και θα περιπλέξουν ενδεχομένως ακόμη περισσότερο τις σκέψεις του σχετικά με την παραμονή ή την αποχώρησή του από την Formula 1. Για την ακρίβεια, όπως ανακοίνωσε η FIA το απόγευμα της Πέμπτης (13/1), αυτά τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν τον Φεβρουάριο στις ομάδες και αργότερα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις, στο World Motor Sport Council που θα γίνει στο Μπαχρέιν στις 18 Μαρτίου, στην έναρξη δηλαδή του νέου πρωταθλήματος της Formula 1.

"Ο νέος πρόεδρος της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ, συμβουλεύεται όλες τις ομάδες της Formula 1 για διάφορα ζητήματα, ανάμεσά τους και για όσα έγιναν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Στις 19 Ιανουαρίου η ατζέντα περιλαμβάνει την χρήση του Αυτοκινήτου Ασφαλείας. Αυτό το ζήτημα θα συζητηθεί με όλους τους οδηγούς της Formula 1. Το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο στις ομάδες και οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν στο Μπαχρέιν στις 18 Μαρτίου. Ο πρόεδρος της FIA ζήτησε προτάσεις για να βελτιστοποιηθεί η οργάνωση του πρωταθλήματος για το 2022" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

TAGS FORMULA 1 F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ