FORMULA 1

Formula 1: Νέο ποστάρισμα του Χάμιλτον επιβεβαιώνει ότι επιστρέφει

Ο Λιούις Χάμιλτον στο Άμπου Ντάμπι
Ο Λιούις Χάμιλτον στο Άμπου Ντάμπι © 2021 GIUSEPPE CACACE/ AP IMAGES

Λίγες ώρες έπειτα από την πρώτη του εμφάνιση -μετά το GP του Άμπου Ντάμπι- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το περασμένο Σάββατο, ο Λιούις Χάμιλτον επέστρεψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από το χάραμα στο Λονδίνο και γράφοντας ότι ξεκίνησε προπονήσεις.

Το νέο post του Λιούις Χάμιλτον στην ουσία επιβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται στη Formula 1 του χρόνου, ύστερα από ενάμιση μήνα φημολογίας ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησής του υποκύπτωντας στην απογοήτευση για τον τρόπο με το οποίο του στερήθηκε το όγδοο παγκόσμιο πρωτάθλημά του στις 12 Δεκεμβρίου στο GP του Άμπου Ντάμπι.

Μετά τη φωτογραφία που ανέβασε το Σάββατο, που τον απεικόνιζε στο Γκραν Κάνυον των ΗΠΑ και με τη λεζάντα "γύρισα¨" (I'm back), ο 37χρονος στη συνέχεια επιβεβαίωσε με νέα του σχόλια ότι βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

Έκτοτε, όμως, επέστρεψε στο Λονδίνο και η νέα του δημοσίευση τον απεικονίζει να προπονείται στο Λονδίνο, με τη λεζάντα που ότι ξανάπιασε δουλειά με την Άντζελα Κάλεν ("back at it with Angela Cullen"). Η Άντζελα Κάλεν είναι η προπονήτριά του, και η φράση του ίδιου του Λιούις στη λεζάντα ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται κανονικά στη F1 φέτος.

Θυμίζουμε ότι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συμβόλαιο δύο ακόμη ετών με τη Mercedes, μέχρι το τέλος του 2023. Κατά συνέπεια, όλα δείχνουν ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα βρίσκεται κανονικά στην παρουσίαση της νέας W13 στις 18 Φεβρουαρίου, και έπειτα στις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στις 23-25 του μήνα στη Βαρκελώνη.

TAGS FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ