FORMULA 1

Formula 1: Η βαθμολογία σε οδηγούς και κατασκευαστές μετά τη νίκη του Φερστάπεν στην Κίνα

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands reacts after taking pole position following qualifying at the Chinese Formula One Grand Prix at the Shanghai International Circuit, Shanghai, China, Saturday, April 20, 2024. (AP Photo/Andy Wong)
Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands reacts after taking pole position following qualifying at the Chinese Formula One Grand Prix at the Shanghai International Circuit, Shanghai, China, Saturday, April 20, 2024. (AP Photo/Andy Wong) AP

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Formula 1 σε οδηγούς και κατασκευαστές μετά τη νίκη του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix της Κίνας.

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο νικητής στο Grand Prix της Κίνας και κατέκτησε την τέταρτη φετινή του κορυφή. Εκπληκτικός ο Λάντο Νόρις, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Πέρεζ.

Κάπως έτσι, στην βαθμολογία των οδηγών ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής είναι στην κορυφή με 110 βαθμούς. Ακολουθεί ο Πέρεζ με 85 και ο Λεκλέρ με 76.

Στους κατασκευαστές, η Red Bull είναι στην πρώτη θέση με 195 πόντους, δεύτερη η Ferrari με 151 και τρίτη η McLaren με 96 βαθμούς.

TAGS FORMULA 1 F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ