FORMULA 1

Ferrari F1-75: Δείτε πώς ντύνεται το μονοθέσιο με τα αυτοκόλλητα των χορηγών

Ferrari F1-75: Δείτε πώς ντύνεται το μονοθέσιο με τα αυτοκόλλητα των χορηγών
Scuderia Ferrari F1-75

Η Scuderia Ferrari μας δείχνει σε ένα σύντομο video πώς διαμορφώνεται η τελική εικόνα του φετινού, ολοκαίνουριου μονοθεσίου της.

Η Scuderia Ferrari F1-75 είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μονοθέσια του 2022, αλλά και αυτό με το οποίο οι τιφόζι ευελπιστούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει στις νίκες και στη διεκδίκηση του τίτλου.

Κύριο χαρακτηριστικό του ιταλικού μονοθεσίου είναι το βαθύ κόκκινο χρώμα. Πάνω του, τοποθετούνται με ευλάβεια τα αυτοκόλλητα των χορηγών και των συνεργαζόμενων εταιριών. Η Ferrari δημιούργησε ένα σχετικό video. Δείτε το:

Επιτρέψτε μας να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο αυτοκόλλητο της Shell. Και αυτό επειδή πληροφορίες λένε πως η Scuderia θα έχει πλεονέκτημα χάρη σε μια επαναστατική τεχνολογία της προμηθεύτριας εταιρίας καυσίμων.

Θυμίζουμε πως φέτος θα χρησιμοποιηθούν τα νέα καύσιμα Ε10, που αποτελούνται σε ποσοστό 10 τοις εκατό από αιθανόλη.

Όπως και τα μονοθέσια όλων των υπόλοιπων ομάδων, η Ferrari F1-75 είναι σχεδιασμένη εν λευκώ λόγω της εκ βαθέων αλλαγής των σχεδιαστικών και τεχνικών κανονισμών του σπορ, με στόχο η αεροδυναμική τους να επιτρέπει πιο στενές μάχες στην πίστα.

TAGS FORMULA 1 FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ