SUPERLEAGUE FORMULA

Eurointernational και Κορίνθιανς μαζί

Eurointernational και Κορίνθιανς μαζί
κορινθιανς

Η βραζιλιάνικη Κορίνθιανς ανακοίνωσε την συνεργασία της με την πολύπειρη, υπερατλαντική αγωνιστική ομάδα της Eurointernational

Ένα μήνα μετά τα αποκαλυπτήρια του ασπρόμαυρου αγωνιστικού μονοθέσιου της, οι διοικούντες την Corinthians ήρθαν σε συμφωνία με το αφεντικό της Eurointernational, κ. Αντόνιο Φεράρι, ο οποίος μετά την συμφωνία με αγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος της Formula BMW, (σε Αμερική και Ευρώπη) καθώς και του αμερικάνικου πρωταθλήματος Ατλαντικού, προσέθεσε μία ακόμη πολλά υποσχόμενη και φιλόδοξη συνεργασία.
Τα δύο βασικά στρατηγεία της Eurointernational σε Ιταλία και Ινδιανάπολις, αποτελούν την καρδιά της εταιρίας, η οποία έχει να παρουσιάσει πληθώρα συμμετοχών και εμπειριών από πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως, το πρωτάθλημα “Indy Racing”, η Αμερικάνικη Formula 3, το πρωτάθλημα “Eurocup Formula της Renault”, η Αμερικάνικη Formula Renault 2000, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Renault καθώς και η Formula BMW τόσο σε στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Φεράρι τόνισε ότι ουσιαστικά η Superleague Formula πρόκειται να είναι το «πρωτάθλημα των οδηγών» καθώς πολλά βασίζονται στις ικανότητες των πιλότων των αγωνιστικών μονοθεσίων, οι τεχνικές προδιαγραφές των οποίων σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό διεξαγωγής των αγωνιστικών διημέρων, υπόσχονται ένα άκρως ανταγωνιστικό και πλούσιο θέαμα. Από την πλευρά μας, προετοιμαζόμαστε από τις αρχές του προηγούμενου Νοεμβρίου προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Superleague Formula.

Ο Φεράρι δηλώνει φίλαθλος της Γιουβέντους σε ότι αφορά στο ποδόσφαιρο, ενώ πλέον θα είναι και φίλαθλος της Κορίνθιανς , ειδικά για το πρωτάθλημα της Superleague Formula. Μάλιστα, το γεγονός ότι ήταν παρών κατά την επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού μονοθέσιου της ομάδας μπροστά στο κοινό της και είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τον ενθουσιασμό και το πάθος τους, σε συνδυασμό με το ότι και ο μεγάλος Ayrton Senna ήταν ένθερμος υποστηρικτής της Κορίνθιανς, μεγαλώνει την ευθύνη του και την θέληση για επιτυχίες.

Μετά το ντεμπούτο για τις δοκιμές του αγωνιστικού μονοθέσιου στην πίστα του Donington Park στην Αγγλία, η επόμενες προγραμματισμένες δοκιμές αναμένονται να λάβουν χώρα μετά το Πάσχα και στο “Circuito Monteblanco της Ισπανίας.






TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ