FORMULA 1

Eκνευρίστηκε ο Ντένις

Eκνευρίστηκε ο Ντένις
Πόντιουμ (Μονακό)

Ο Ρον Ντένις τα έβαλε με τον Τύπο, την ώρα που ο Λούις Χάμιλτον συνειδητοποιούσε την κατάσταση και τη θέση που βρίσκεται.

Το "αφεντικό" της αγγλογερμανικής ομάδας επισήμανε ότι όντως δόθηκε εντολή στον Λούις Χάμιλτον να μείνει πίσω από τον Φερνάντο Αλόνσο, προκειμένου να μην κινδυνέψουν να χαθούν οι 18 βαθμοί στο κυριακάτικο Grand Prix του Μονακό, όμως αυτό δεν είναι de facto ότι θα συμβαίνει συνέχεια.
"Δεν θα... προτιμήσουμε ποτέ έναν οδηγό από έναν άλλο, ποτέ δεν το έχουμε κάνει αυτό", ανέφερε ο Ντένις που βρίσκεται στη McLaren από τη δεκαετία του '70.

Ο πολύπειρος Ντένις συμπλήρωσε " είμαι σίγουρο ότι όλοι αισθάνονται στη Γαλλία, ότι υπάρχει νεποτισμός υπέρ του ενός ή του άλλου. Δεν γίνεται αυτό και είμαστε δίκαιοι στον τρόπο που διοικούμε αυτή την Grand Prix oμάδα. Δεν μου αρέσει να κάνω τους οδηγούς μου να κόβουν ταχύτητα ή να είναι εκνευρισμένοι. Αλλά επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο αυτό, ξέρω ότι υπάρχει ένας τρόπος για να κερδίσεις το Grand Prix του Μονακό και αυτό κάναμε".

Ξεκαθάρισε ότι "ο Λούις έχει την ίδια ευκαιρία με τον Αλόνσο να διεκδικήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.Έχω κριθεί πολλές φορές στο παρελθόν, για το ότι δεν ευνόησα έναν οδηγό σε σχέση με τον άλλο για να τον "σπρώξω" προς τον παγκόσμιο τίτλο. Δεν το κάναμε αυτό ποτέ και δεν θα το κάνουμε", κατέληξε ο Ντένις.

Ο Χάμιλτον που θα μπορούσε να περάσει επικεφαλής στον πίνακα της βαθμολογίας, αν κέρδιζε, παρά μόνο μοιράζεται την κορυφή με τον τιμέιτ του, σχολίασε με την σοφία που τον διακρίνει " είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσω. Έχω το Νο2 στο μονοθέσιο μου και είμαι ο δεύτερος οδηγός", είπε και "ακύρωσε" την προσπάθεια του Ντένις.

Όσο για τον Αλόνσο, με μία νίκη που ενδεχομένως μπορεί να μην την κατακτούσε, δεν είχε κανένα λόγο να μπει σε αυτή τη συζήτηση και δεν το έκανε.








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ