MOTOGP

Αρχή με Ρόσι και Μάρκεθ, συνέχεια με Μπραντλ

Αρχή με Ρόσι και Μάρκεθ, συνέχεια με Μπραντλ

Ο Βαλεντίνο Ρόσι έκανε τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών στην Ιντιανάπολις, ο Μαρκ Μάρκεθ απάντησε στο δεύτερο και η έκπληξη ήρθε μετέπειτα από τον Στέφαν Μπραντλ.

Με τον Βαλεντίνο Ρόσι να κάνει τον ταχύτερο χρόνο, ξεκίνησαν οι ελεύθερες δοκιμές στην πίστα της Ιντιανάπολις. Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha ήταν πολύ γρήγορος, με τους Μπράντλεϊ Σμιθ και Αντρέα Ιανόνε να συμπληρώνουν την τριάδα.

Η συνέχεια έγινε με τον Μαρκ Μάρκεθ, όπου ο κάτοχος του τίτλου και νυν πρωτοπόρος της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα MotoGP έκανε τον κορυφαίο χρόνο στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών. Ο Αντρέα Ιανόνε με Pramac Racing ακολούθησε τον αναβάτη της Repsol Honda και τρίτος ήρθε ο Χόρχε Λορένθο με Yamaha.

Την έκπληξη έκανε στον τρίτο γύρο των ελεύθερων δοκιμών ο Στέφαν Μπραντλ. Ο αναβάτης της LCR Honda άφησε πίσω του τους Ρόσι και Λορένθο, με το δίδυμο της Yamaha να ακολουθεί τον Βρετανό, ενώ έκτος ήρθε ο Μάρκεθ και ένατος ο ομόσταυλός του και συμπατριώτης του, Ντάνι Πεδρόσα.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ