FORMULA 1

Αισιόδοξος ο Κούμπιτσα για το 2008

Αισιόδοξος ο Κούμπιτσα για το 2008
κουμπιτσα

Την πεποίθηση του πως η BMW θα μπορεί να "χτυπήσει" το 2008, Ferrari και McLaren, εξέφρασε ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα

Η BMW που την περσινή χρονιά τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, έχει στόχο την επόμενη σεζόν να μπει σφήνα ανάμεσα σε Ferrari- McLaren και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πολωνού πιλότου, μπορεί να τα καταφέρει.
Στις δύο από τις τέσσερις ημέρες στις δοκιμές στο Χερέθ, η γερμανική εταιρία βρέθηκε στην κορυφή και άφησε υποσχέσεις για την νέα χρονιά.

"Έχουμε επικεντρωθεί στο να εργοαστούμε πάνω στο set up των ηλεκτρονικών συστημάτων του 2008 και έχουμε εστιάση την προσοχή μας στα μηχανικά", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κούμπιτσα στην επίσημη ιστοσελίδα της F1, ενώ συνέχισε λέγοντας: "Εκτός από αυτά δοκιμάσαμε και τα ελαστικά 2009 Bridgestone και πραγματικά το διασκέδασα".



Ο Πολωνός πιλότος της γερμανικής εταιρίας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις επιδόσεις της νέας χρονιάς υπογραμμίζοντας: "Θα τρέξω με το νέο μονοθέσιο τον Ιανουάριο και είμαι πραγματικά αισιόδοξος, μετά τις δοκιμές στο Χερέθ. Η πραγματικά απάντηση θα δοθεί όμως στην Μελβούρνη".



Σ' ότι αφορά το νέο κανονισμό που απαγορευεί την χρήση traction control, ο Κούμπιτσα δήλωσε: "Εγώ είμαι ευχαριστημένος μ' αυτή την κατάσταση και συμφωνώ πως οι οδηγοί θα πρέπει πλέον να αντισταθμήσουν την έλλειψη ηλεκτρονικής βοήθειας, οδηγώντας πιο προσεκτικά. Θεωρώ ότι προσωπικά τα πάω καλά".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ