FORMULA 1

Αισιόδοξος ο Φισικέλα

Αισιόδοξος ο Φισικέλα
φισικελα

Ο Ιταλός πιλότος της Renault, εμφανίστηκε αισιόδοξος και πιστεύει πως μπορεί η Renault να "χτυπήσει" τη BMW

Οι καλές εμφανίσεις στα δύο τελευταία γκραν πρι σε Καναδά και Ιντιανάπολη έχουν φέρει χαμόγελα στις τάξεις της Renault και τρανό παράδειγμα είναι οι δηλώσεις του Τζιανκάρλο Φισικέλα που βλέπει πλέον το μέλλον της ομάδας του με άλλο μάτι και πιστεύει πως ο ίδιος και ο Χέικι Κοβαλάινεν μπορούν να περάσουν τις BMW.
"Μόλις ξεκίνησα στο Καναδά, ήξερα πως είχαμε κάνει ένα βήμα μπροστα. Ήμασταν γρήγοροι, συνεπής (στο Καναδά) και περίμενα πως θα γίνει μάχη με τη Ferrari και τη BMW. Το μονοθέσιο ήταν επίσης πολύ καλό και στην Ιντιανάπολη. Το αίσθημα που είχαμε δεν ήταν αρκετά θετικό, αλλά είχαμε μια καλή στρατηγική και καταφέραμε σχετικά εύκολα να μπούμε στη δεκάδα στις κατακτήριες.

Κατόπιν είχα ένα σπινιάρισμα που μου κόστισε και πραγματικά ένιωσα άσχημα για την ομάδα, όμως πρέπει να βλέπουμε και τα θετικά. Το μονοθέσιο γίνεται καλύτερο μέρα με τη μέρα και αυτό οφείλεται και πρέπει να ευχαριστήσω αυτούς που εργάζονται σκληρά στις πίστες και στο εργοστάσιο",

δήλωσε μεταξύ άλλων ο 33χρονος Ιταλός πιλότος για τους αγώνες σε Καναδά και Ιντιανάπολη.

Όσο για τα γκραν πρι που ακολουθούν ο Φισικέλα δήλωσε ανυπόμονος τονίζοντας: "Προτεραιότητα μας είναι να μαζέψουμε παραπάνω βαθμούς και μετά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τη BMW. Είναι η ομάδα που συναγωνιζόμαστε στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε παραπάνω πόντους στους υπόλοιπους αγώνες.Δεν είναι εύκολο, αλλά γνωρίζουμε πως το μονοθέσιο βελτιώνεται συνεχώς, έχουμε κάνει βήματα μπροστά και κίνητρο μας είναι να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν μπορώ να περιμένω να μπω στη πίστα ξεκινήσω τη δουλειά".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ