ΑΓΟΡΑ

Τι ξεχωριστό έχει η νέα Porsche Cayenne Platinum Edition

PORSCHE
PORSCHE CAYENNE PLATINUM EDITION

Διαθέσιμη για παραγγελία είναι η νέα έκδοση Platinum που λανσάρει η Porsche στη γκάμα των Cayenne, Cayenne E-Hybrid, Cayenne S και Cayenne Coupe.

Η Porsche εμπλουτίζει τη γκάμα των των Cayenne, Cayenne E-Hybrid, Cayenne S και Cayenne Coupe με τις νέες εκδόσεις Cayenne Platinum. Οι ειδικές εκδόσεις του πολυτελούς σπορ SUV διακρίνονται από τα μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που είναι βαμμένα και φινιρισμένα σε satin Platinum απόχρωση και τον επιπρόσθετο εξοπλισμό που προσφέρεται ως standard.

PORSCHE
PORSCHE CAYENNE PLATINUM EDITION

Οι εισαγωγές του αέρα στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, το lettering του λογότυπου της Porsche με τον διαμήκη led φωτισμό στο πίσω μέρος και οι standard τροχοί των 21 ιντσών με τις ζάντες RS Spyder (αποκλειστικά διαθέσιμες στις εκδόσεις Platinum), είναι επίσης στοιχεία, βαμμένα σε satin Platinum απόχρωση, ενώ οι μαύρες απολήξεις των εξατμίσεων και τα λεπτά μαύρα πλαίσια των πλευρικών παραθύρων τονίζουν ακόμη περισσότερο την σπορ αλλά και κομψή ταυτόχρονα εμφάνιση της ειδικής έκδοσης.

Οι συνδυασμένες διαθέσιμες αποχρώσεις είναι σε λευκό ή μαύρο χρώμα με μεταλλικές λεπτομέρειες σε Jet Black, Carrara White, Mahogany Blue καθώς και στην ειδική απόχρωση Crayon.

PORSCHE
PORSCHE CAYENNE PLATINUM EDITION

To ιδιαίτερο στυλ συνεχίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου κυριαρχεί το φινιρισμένο αλουμίνιο και το ασημί χρώμα, με τις ζώνες ασφαλείας να είναι σε Crayon αποχρώσεις και τα «μαρσπιέ» να έχουν ενσωματωμένο το λογότυπο Platinum Edition σε βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Οι Cayenne Platinum Edition διατίθενται με πρόσθετο στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει:

  • προβολείς LED με ενσωματωμένο το Porsche Dynamic Light System (PDLS),
  • πανοραμική οροφή,
  • δερμάτινα sport καθίσματα με 8 διαθέσιμες ρυθμίσεις,
  • προσκέφαλα εμπρός και πίσω με χαραγμένο το λογότυπο Porsche,
  • ηχοσύστημα Bose surround,
  • φιμέ κρύσταλλα,
  • περιφερειακό φωτισμό,
  • αναλογικό ρολόι στην κορυφή του ταμπλό.
PORSCHE
PORSCHE CAYENNE PLATINUM EDITION

Το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur, προσφέρει επίσης μια ευρεία σειρά από επιλογές και αξεσουάρ, τόσο για το εσωτερικό του αυτοκινήτου όσο και για το αμάξωμα, και φυσικά μπορεί να προβεί σε πλήρη εξατομίκευση της Cayenne σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι εκδόσεις Platinum των Cayenne, είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία. Δείτε περισσότερα στο www.porsche.gr.

TAGS ΑΓΟΡΑ PORSCHE CAYENNE SUV ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ