ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τα 5+1 TOP αυτοκίνητα του Νόβακ Τζόκοβιτς

Τα 5+1 TOP αυτοκίνητα του Νόβακ Τζόκοβιτς
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ NOVAK DJOKOVIC

Πολύς ντόρος γίνεται αυτές τις μέρες με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αντίστοιχο ντόρο προκαλούν και τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από το γκαράζ του. Διαλέγουμε τα 5 καλύτερα.

Εδώ και αρκετές μέρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς κυριαρχεί στην αθλητική επικαιρότητα, με τον άσο του τένις να ετοιμάζεται με τις παρούσες συνθήκες για απέλαση από την Αυστραλία. Ο Σέρβος τενίστας και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα για την οποία πολλά έχουν γραφτεί, θετικά και αρνητικά.

Δεδομένων των επιλογών που έχει κάνει σε σημαντικά ζητήματα, αποφασίσαμε να ψάξουμε τις επιλογές του και στα αυτοκίνητα. Αναζητήσαμε λοιπόν και ξεδιαλέξαμε τα 5 TOP αυτοκίνητα που έχουν περάσει από το γκαράζ του Νόλε.

Tesla Model X

TESLA
TESLA MODEL X PLAID

Το ηλεκτρικό SUV της Tesla συνδυάζει δύο αγάπες του Τζόκοβιτς: για την ταχύτητα και για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, λέγεται πως ο Σέρβος χρησιμοποιεί συχνά το Model X για να πηγαίνει στις προπονήσεις του.

Bentley Continental GTC

Bentley
Bentley Continental GTC

Κύρος, πολυτέλεια, επιδόσεις και ανοιχτή οροφή. Η convertible εκδοχή της Continental GT κερδίζει επάξια μια θέση σε οποιοδήποτε γκαράζ χάρη στην εμφάνισή της και μόνο! Ειδικά στο λευκό του πάγου με την όμορφη αντίθεση της κόκκινης υφασμάτινης οροφής.

Mercedes-Benz S 500

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz S500

Μια λιμουζίνα για δημόσιες εμφανίσεις δεν θα μπορούσε να λείπει από το γκαράζ του Τζόκοβιτς. Για την ιστορία, η Mercedes-Benz S 500 του Σέρβου κοστίζει στην Ελλάδα ελάχιστα κάτω από 180.000 ευρώ!

Peugeot 508 PSE

PEUGEOT
TO PEUGEOT 508 PSE TOY NOVAK DJOKOVIC

Ως Ambassador της Peugeot, είναι λογικό ο κορυφαίος τενίστας να οδηγεί μοντέλα της γαλλικής μάρκας για προωθητικούς σκοπούς. Ένα από τα αγαπημένα του είναι το υβριδικό 508 PSE, το οποίο είναι τετρακίνητο και αποδίδει 360 ίππους! Ο Σέρβος χρησιμοποιεί επίσης ένα αμιγώς ηλεκτρικό e-208.

Aston Martin DB9

Aston Martin
Aston Martin DB9

Λέγεται πως αυτό είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Νόβακ. Με σπορ χαρακτήρα, καλλίγραμμο κουπέ αμάξωμα και 540 ίππους, δεν βρίσκουμε κανένα λόγο για να μην είναι…

Η κόντρα με το αγωνιστικό Audi R8

Το έξτρα αυτοκίνητο το οποίο σας υποσχεθήκαμε στον τίτλο του άρθρου, δεν συγκαταλέγεται σε αυτά που οδηγεί ο Τζόκοβιτς. Ωστόσο, μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία συνδέει τον Σέρβο με αυτό το αγωνιστικό Audi R8 LMS GT3.

Το 2013, ο άσος του τένις δέχτηκε μια πρόκληση: να αναμετρηθεί με την ταχύτητα του σερβίς του (και με την νέα τότε ρακέτα της HEAD) το αγωνιστικό R8, στην πίστα της Μελβούρνης στην Αυστραλία. Και κέρδισε! Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ TOP-5
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ