ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ρούχα από ανακυκλωμένους αερόσακους

Ρούχα από ανακυκλωμένους αερόσακους

Η Mercedes-Benz και ο Heron Preston συνεργάζονται σε μια αποκλειστική συλλογή concept airbag.

Η Mercedes-Benz παρουσιάζει μια νέα συλλογή ιδεών, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Αμερικανό σχεδιαστή και δημιουργικό Heron Preston που ξεπερνά τα όρια της καινοτομίας και της βιωσιμότητας στο σχεδιασμό μόδας. Αποδίδοντας φόρο τιμής στην πατέντα του αερόσακου που γιορτάζει την 50ή επέτειό του και την 40ή επέτειο από τη χρήση σε επιβατικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz (S-Class το 1981), οι εμφανίσεις είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά αερόσακων.

Το αποκλειστικό προϊόν, σχεδιασμένο από τον Heron Preston, είναι ήδη διαθέσιμο μέσω giveaway στην παγκόσμια πλατφόρμα GOAT.

Ρούχα από ανακυκλωμένους αερόσακους

Για την πρωτότυπη συλλογή, ο Preston επαναπροσδιορίζει το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό ασφαλείας του αερόσακου σε τρία ανδρικά και γυναικεία ρούχα, εμπνευσμένα από τον αερόσακο και χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο υλικό από επιβατικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz. Η λειτουργικότητα του αερόσακου αντικατοπτρίζεται στην ικανότητα της συλλογής να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει. Ευθυγραμμισμένη με τη δέσμευση της Mercedes-Benz για βιωσιμότητα, η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα RE-DESIGN του Heron, που δημιουργεί μοναδικά κομμάτια από επαναχρησιμοποιημένα υλικά.

«Η Mercedes-Benz και η εταιρεία μου, μοιράζονται μια κοινή αξία για τη μείωση των επιπτώσεών μας στον πλανήτη και αυτό ήταν το σημείο εκκίνησης της συνεργασίας», λέει ο Heron Preston.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ