POLESTAR

Περισσότερα χιλιόμετρα με μια φόρτιση για το Polestar 2

Polestar 2 2024
Polestar 2 2024 POLESTAR

Το Polestar 2 για το 2024 θα έχει μια νέα βασική έκδοση που ενσωματώνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό βασικό πακέτο και αρκετές βελτιώσεις σε επίπεδο απόδοσης.

Η Polestar ενισχύει την γκάμα της αργά αλλά σταθερά, με το πρώτο της μοντέλο στις αγορές, να δέχεται ένα πακέτο αναβαθμίσεων που το κάνουν αρκετά πιο θελκτικό στο κοινό της ηλεκτροκίνησης. Το Polestar 2, είναι μέχρι στιγμής και το μοναδικό μοντέλο της εταιρείας, που ετοιμάζεται πυρετωδώς να εισέλθει στην αγορά των SUV, ετοιμάζοντας τη δική της αντίστοιχη πρόταση που θα λέγεται Polestar 3.

Polestar 2 2024
Polestar 2 2024 POLESTAR


Για να επιστρέψουμε όμως στη βασική έκδοση του Polestar 2, που έχει έναν κινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς (όπως και τα αντίστοιχα Volvo XC40 Recharge και C40 Recharge με τα οποία το Polestar 2 έχει πολλά κοινά), η αυτονομία που εμφανίζει πλέον με μια φόρτιση είναι της τάξης των 515 χιλιομέτρων. Η αυτονομία αυτή, είναι εξαιρετική για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία ανήκει το μοντέλο.

Polestar 2 2024
Polestar 2 2024 POLESTAR


Οι τετρακίνητες εκδόσεις αντίστοιχα, με δύο ηλεκτροκινητήρες, θα φτάνουν τα 444 χιλιόμετρα αυτονομίας (από 434 που είναι στην υπάρχουσα μορφή του αυτοκινήτου) με μεγαλύτερη όμως χωρητικότητα μπαταρίας, στις 82 kWh. Οι εκδόσεις με έναν κινητήρα, τώρα θα εμφανίζονται να αποδίδουν 299 ίππους (68 ίππους περισσότερο από πριν) καθιστώντας εύκολη υπόθεση τα 5,9 δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα.

Polestar 2 2024
Polestar 2 2024 POLESTAR


Η Polestar εφοδιάζει το μοντέλο της από τη βασική του έκδοση, με ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό στον οποίο περιλαμβάνονται η παρακολούθηση τυφλού σημείου, η προειδοποίηση διασταυρούμενης κυκλοφορίας, οι αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης, το σύστημα ελέγχου της περιμέτρου 360 μοιρών και οι καθρέφτες με αυτόματη μείωση της φωτεινότητας.

TAGS POLESTAR POLESTAR 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ