ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H SEAT εξοικονομεί 13,8 εκατ. ευρώ χάρη στην καμπάνια "Ideas for Improvement"

H SEAT εξοικονομεί 13,8 εκατ. ευρώ χάρη στην καμπάνια "Ideas for Improvement"
FERRAN NADEU

H SEAT καταφέρνει και εξοικονομεί 13,8 εκατομμύρια ευρώ χάρη στην καμπάνια "Ideas for Improvement". Πέρυσι υποβλήθηκαν 13.693 ιδέες και οι μισές έλαβαν χρηματικά έπαθλα επιβράβευσης.

Το πρόγραμμα της SEAT “Ideas for Improvement”, το οποίο ενθαρρύνει τη συμμετοχή των εργαζόμενων στην εξοικονόμηση πόρων και στη βελτίωση διεργασιών, το προηγούμενο έτος πέτυχε μία πολύ σημαντική εξασφάλιση πόρων για την εταιρεία.

Το 2016, η SEAT κατάφερε να εξοικονομήσει σχεδόν 13,8 εκατομμύρια ευρώ χάρη στις 13.693 συνολικά προτάσεις και ιδέες βελτίωσης που υποβλήθηκαν από τους ίδιους τους υπαλλήλους της.

Οι εργαζόμενοι στη SEAT παρουσίασαν τις προτάσεις τους για βελτίωση των διαδικασιών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στο όραμα τους για πιο αποτελεσματικότερη λειτουργία της εταιρείας. Σχεδόν οι μισές από τις προτάσεις άξιζαν ένα βραβείο για τη πρωτοτυπία τους, τη δυνατότητα εφαρμογής ή το όφελος για την εταιρεία.

Συνολικά, η SEAT έδωσε σαν επιβράβευση περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ συνολικά στους εργαζόμενους για τη συνεισφορά τους με προτάσεις σε δέκα κατηγορίες: Προϊόν, Εγκαταστάσεις, Εργονομία, Ενέργεια, Εξοικονόμηση Πόρων, Ευκολία, Βελτίωση διαδικασίας, Ποιότητα, Περιβάλλον και Καινοτομία. Μία από τις πιο πρωτότυπες ιδέες θεωρείται το ρομπότ οδήγησης…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ