FORMULA 1

Formula 1: Απίθανο συμβάν στο ιστορικό Grand Prix του Μόντε Κάρλο, με ατύχημα, ποινή και οδηγό να αφήνει το τρόπαιο

Formula 1: Απίθανο συμβάν στο ιστορικό Grand Prix του Μόντε Κάρλο, με ατύχημα, ποινή και οδηγό να αφήνει το τρόπαιο

Ιστορικά μονοθέσια της Formula 1 έδωσαν show στους δρόμους του Μόντε Κάρλο, με τον Μάρκο Βέρνερ να ρίχνει τον Ζαν Αλεζί και τη Ferrari του Νίκι Λάουντα στον τοίχο του pit-lane, να τιμωρείται, να χάνει τη νίκη και να αφήνει το τρόπαιο στο podium (VIDEO).

Κορυφαία μονοθέσια από το παρελθόν της Formula 1 μπήκαν το απόγευμα της Κυριακής (25/4) στο street circuit του Μόντε Κάρλο, για έναν αγώνα με άρωμα από όμορφες εποχές του αθλήματος, αλλά και έντονο ανταγωνισμό.

Μόνο που αυτός ο πολύ έντονος ανταγωνισμός ανάμεσα στον Ζαν Αλεζί και τον Μάρκο Βέρνερ οδήγησε σε ατύχημα του πρώτου, ποινή στον δεύτερο και αντίδρασή του στη διάρκεια της απονομής!

Ο Βέρνερ πίεζε για μεγάλο διάστημα τον Αλεζί, ήθελε την πρώτη θέση και τη νίκη, είχε όμως μια επαφή μαζί του στον 16ο γύρο στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού που έστειλε τον Γάλλο και το μονοθέσιο του Νίκι Λάουντα στον τοίχο του pit-lane και φυσικά στην εγκατάλειψη.

Από εκεί και πέρα, ο Βέρνερ πήγε μέχρι το τέλος χωρίς να απειληθεί και πήρε τη νίκη, όμως οι αγωνοδίκες τον τιμώρησαν με ποινή 15" που του στέρησε τον θρίαμβο!

Ο Γερμανός οδηγός αρνήθηκε να ανέβει στο πόντιουμ, παρακολούθησε τη διαδικασία πίσω από τους δύο πρώτους οδηγούς και αποχώρησε χωρίς να πάρει το τρόπαιό του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση των αγωνοδικών!

Δείτε τι έγινε ανάμεσα στον Αλεζί και τον Βέρνερ:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ