ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το σουλούπι του νέου ηλεκτρικού της BMW

Αυτό είναι το σουλούπι του νέου ηλεκτρικού της BMW

Ο όμιλος BMW ήδη έχει ανακοινώνει τη στροφή προς την ηλεκτροκίνηση. Αυτή τη στιγμή διαθέτει το αμιγώς ηλεκτρικό i3, το υβριδικό plug-in υπεραυτοκίνητο i8 και μια πλειάδα υβριδικών μοντέλων iPerformance.

Ο όμιλος BMW ήδη έχει ανακοινώνει τη στροφή προς την ηλεκτροκίνηση. Αυτή τη στιγμή διαθέτει το αμιγώς ηλεκτρικό i3 (και σε έκδοση με μικρό κινητήρα βενζίνης), το υβριδικό plug-in υπεραυτοκίνητο i8 και μια πλειάδα υβριδικών μοντέλων iPerformance.

Ωστόσο, αυτά που περιμένουμε θα είναι πολύ περισσότερα. Στη χθεσινή Ετήσια Γενική Συνέλευση, ο πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG, Harald Krüger, αποκάλυψε μία πρώτη σχεδιαστική μελέτη για το BMW iNEXT. Το αμιγώς ηλεκτρικό BMW iNEXT θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Dingolfing από το 2021. Η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα της εταιρείας συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές στρατηγικές καινοτομίες σε ένα όχημα προδιαγραφών δρόμου.

"Το project iNEXT αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μας για το μέλλον. Θα ωφελήσει ολόκληρη την εταιρία και όλες τις μάρκες μας. Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε όλες τις βασικές τεχνολογίες για τη μετακίνηση του μέλλοντος σε ένα όχημα. Το iNEXT είναι πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως συνδεδεμένο και παράλληλα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο αυτοματοποιημένης οδήγησης. Σήμερα δώσαμε σε όλους τους μετόχους μας μία πρώτη εικόνα από τη σχεδίαση του BMW iNEXT. Αργότερα, μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσουμε το BMW iNEXT ως Vision Vehicle", ανέφερε ο Krüger.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ