ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αρχές του 2020 ξεκινά η υβριδική επίθεση της Fiat

Αρχές του 2020 ξεκινά η υβριδική επίθεση της Fiat

Η FCA παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο 2020 – 2022.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου, η Fiat αποκάλυψε τις plug-in υβριδικές εκδόσεις των Jeep Renegade και Jeep Compass καθώς και δύο πρωτότυπα, τα Fiat Concept Centoventi και Alfa Romeo Tonale.

Αυτή ήταν η πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια, καθώς η μάρκα –η αλήθεια είναι- άργησε να μπει στην υβριδική τεχνολογία. Το θέμα, πάντως, είναι ότι μπαίνει και όπως ανακοίνωσε στο πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επισήμων Διανομέων της Fiat Chrysler Automobiles για την περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), που έγινε στο Μιλάνο και με τη συμμετοχή της Ελλάδας, κεντρικός άξονας της στρατηγικής για τη μάρκα, θα είναι η υβριδική τεχνολογία, η ηλεκτροκίνηση, το car sharing και η περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Αρχές του 2020 ξεκινά η υβριδική επίθεση της Fiat

Το εγχείρημα θα ξεκινήσει από το 1ο τρίμηνο του 2020, με την προοδευτική παραγωγή και διάθεση 26 νέων και εξελιγμένων μοντέλων Fiat (8), Alfa Romeo (5), Jeep (8) και Fiat Professional (5), με 35 διαφορετικές επιλογές αμιγούς ή υβριδικής ηλεκτροκίνησης, ενισχύοντας την εμπορική παρουσία κάθε εταιρείας ξεχωριστά, αλλά και συνολικά του Ομίλου FCA.

Η παρουσία των στελεχών της FCA Greece και των εκπροσώπων του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της χώρας μας, ολοκληρώθηκε με την τιμητική βράβευση τριών μελών του Δικτύου της χώρας μας. Συγκεκριμένα η εταιρεία Κουμαντζιάς Α.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τιμήθηκε με το 1ο βραβείο, χάρη στην επίτευξη ιδιαίτερα υψηλών αποτελεσμάτων στους δείκτες που καθορίζουν την εξυπηρέτηση των πελατών (Customer Experience). Οι εταιρείες Κουλούρας Α.Ε. (Ιωάννινα) και Maxx Motors AEBE (Κοζάνη) κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ