ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντάνιελ Ποντένσε στο SPORT24: "H Φιορεντίνα είδε το γκολ μου με τον Παναθηναϊκό και είναι προετοιμασμένη"

Ο Ντάνιελ Ποντένσε στο SPORT24: "H Φιορεντίνα είδε το γκολ μου με τον Παναθηναϊκό και είναι προετοιμασμένη"
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNS

Το ιστορικό παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Φιορεντίνα πλησιάζει και ο Ντάνιελ Ποντένσε περιέγραψε στο SPORT24 τι χρειάζεται να κάνουν οι ερυθρόλευκοι ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς, ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στο SPORT24 στο πλαίσιο της Media Day των ερυθρόλευκων. Περιέγραψε πόσο ξεχωριστός είναι ένας τελικός, ενώ αναφέρθηκε και στο εκπληκτικό γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Έχεις παίξει μεγάλα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι ξεχωριστό, έτσι;

"Ναι, είναι εντελώς διαφορετικό, είναι τελικός, ένας ευρωπαϊκός, 90 λεπτά, δεν έχουμε τρεις βαθμούς, δεν έχουμε την επόμενη εβδομάδα ή τον επόμενο μήνα. Πρέπει να τελειώσουμε σε 90 λεπτά, να δώσουμε ό,τι έχουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, αλλά πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε τη νίκη".

Φανταζόσουν αυτή την στιγμή με τον Ολυμπιακό;

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκεφτόμουν, γιατί στα 100 χρόνια δεν έχουμε τελικό. Ήταν δύσκολο, πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, το έχουμε κάνει στο παρελθόν, όπως κόντρα στη Μίλαν ή την Άρσεναλ, το να φτάνεις στον τελικό είναι κάτι άλλο, θα είναι για πάντα στο μυαλό μας, αν κερδίσουμε, θα είναι απίστευτο".

Έχεις παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, ποιο θεωρείς είναι πιο δύσκολο παιχνίδι, ένα ματς με την Μάντσεστερ Σίτι ή ένας τελικός με τη Φιορεντίνα;

"Έχω παίξει υπέροχα παιχνίδια, με τη Σίτι δεν είναι τόσο ωραίο, γιατί συνεχώς κυνηγάς την μπάλα και είναι δύσκολο. Κόντρα στην Τσέλσι για παράδειγμα, μπορείς να το απολαύσεις περισσότερο.

Η Φιορεντίνα νομίζω δεν παίζει σαν τη Μάντσεστερ Σίτι, πιστεύω θα παίξουμε με ενθουσιασμό, είναι 90 λεπτά, είναι δύσκολο, ο καθένας θα προσέχει, αλλά πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω".

Κόντρα στον Παναθηναϊκό πέτυχες ένα υπέροχο γκολ, ονειρεύεσαι να σκοράρεις με παρόμοιο τρόπο κόντρα στη Φιορεντίνα;

"Πιστεύω πως είδαν, αν όχι το παιχνίδι, το γκολ και θα είναι προετοιμασμένοι γι' αυτό. Εάν όμως έρθει η στιγμή και η περίσταση, θα το προσπαθήσω, να δω εάν είναι προετοιμασμένοι".

Ποιες θα είναι οι σκέψεις σου πριν από το παιχνίδι;

"Θα προετοιμαστώ, όπως πάντα, φυσικά είναι τελικός, ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα, αλλά στο τέλος είναι ένα ακόμη παιχνίδι, μία ακόμη μέρα στη ζωή μας και πρέπει να κάνουμε τα ίδια πράγματα.

Διότι, είμαστε εδώ, γιατί κάνουμε καλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, πρέπει να μεταφέρουμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε, όπως σχεδόν σε όλη τη σεζόν".

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ