ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Μπαράκ: "Στην Αθήνα για το όνειρό μας, δυνατός ο Ολυμπιακός αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς"

Fiorentina's Antonin Barak reacts during the Europa Conference League group F soccer match between Ferencvaros and Fiorentina at the Ferencvaros Stadion in Budapest, Thursday, Dec. 14, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Fiorentina's Antonin Barak reacts during the Europa Conference League group F soccer match between Ferencvaros and Fiorentina at the Ferencvaros Stadion in Budapest, Thursday, Dec. 14, 2023. (AP Photo/Denes Erdos) @2023 DENES ERDOS/AP IMAGES

Πεπεισμένος πως οι παίκτες της Φιορεντίνα εκείνοι που θα καθορίσουν την έκβαση του τελικού του Conference με την απόδοσή τους εμφανίστηκε ο Αντονίν Μπαράκ, με τον Τσέχο μέσο να κάνει λόγο για ενδεχόμενη πίεση στην πλευρά του Ολυμπιακού.

Η Φιορεντίνα επικράτησε με 3-2 της Κάλιαρι εκτός έδρας και εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν μέσω της Serie A, γεγονός που απελευθερώνει σε μερικό βαθμό τους παίκτες του Ιταλιάνο και τους επιτρέπει να πάνε με μεγαλύτερη σιγουριά για τον τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα λόγια του Αντονίν Μπαράκ, με τον 29χρονο Τσέχο μέσο να χαρακτηρίζει δυνατή ομάδα τους Πειραιώτες αλλά παράλληλα να υποστηρίζει πως η τύχη του τελικού εξαρτάται από την απόδοση των βιόλα.

"Όλοι έχουμε το ίδιο όνειρο, υπάρχει ακόμη η απογοήτευση για τους χαμένους τελικούς την περασμένη σεζόν και αυτή τη φορά θέλουμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στην Φλωρεντία. Το αξίζει η πόλη και η ομάδα, θα ήταν ωραίο να κλείσουμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο.

Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα αλλά θα χρειαστεί ένα μεγάλο ματς, όπως αυτό που έκανε η Αταλάντα στον τελικό του Europa League.

Θα πρέπει να έχουμε το ίδιο μυαλο με τους νερατζούρι για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας", τόνισε στις δηλώσεις του μετά από τον αγώνα στην Σαρδηνία, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό, σημαίνει πως είναι δυνατή ομάδα. Σε ένα μόνο ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα, θα έχουν και ώθηση από το ελληνικό κοινό και ξέρουμε πόσο μετράει να αγωνίζεσαι σε ένα καυτό στάδιο.

Είναι ωστόσο πιθανό να παίξουν υπό πίεση. Εν πάσει περιπτώση, όλα θα εξαρτηθούν από εμάς, θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε".

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CONFERENCE LEAGUE SERIE A Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ