ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Αποκαλυπτήρια με κάθε επισημότητα σε λίγες μέρες για το MINI Aceman

The New MINI Aceman
The New MINI Aceman MINI

Οι φίλοι της MINI στις 25 Απριλίου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Aceman με το οποίο θα εμπλουτιστεί η γκάμα της αγαπημένης τους εταιρείας.

Μαζί με το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper και το ισχυρό MINI John Cooper Works Countryman ALL4, η MINI παρουσιάζει τη νέα γενιά μοντέλων της στο Πεκίνο. Στο πλαίσιο της κινεζικής έκθεσης αυτοκινήτου με θέμα “Νέα εποχή, νέα αυτοκίνητα”, η MINI γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου MINI Aceman. Με την ανεξάρτητη, αμιγώς ηλεκτρική φιλοσοφία του, το MINI Aceman τοποθετείται μεταξύ του MINI Cooper και του MINI Countryman.

The New MINI Aceman
The New MINI Aceman MINI


Μαζί με το ηλεκτρικό MINI Cooper και στις δύο εκδόσεις ισχύος "E" και "SE" και το MINI John Cooper Works Countryman ALL4 με το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης, η MINI παρουσιάζει τη γκάμα του νέου προϊοντικού χαρτοφυλακίου της στην έκθεση Auto China 2024. Η Auto China διοργανώνεται στο Πεκίνο κάθε δύο χρόνια από το 1990, σε έναν εκθεσιακό χώρο που εκτείνεται σε μια επιφάνεια άνω των 200.000 τ.μ.

The New MINI Aceman
The New MINI Aceman MINI


Εκεί, περισσότεροι από 700 εκθέτες παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στη μεγαλύτερη σήμερα αγορά αυτοκινήτου στον κόσμο. Στο περίπτερό της στο Πεκίνο, η MINI παρουσιάζει επίσης το Cooper SE στην έκδοση John Cooper Works. Η κόκκινη οροφή που δημιουργεί αντίθεση προσθέτει μία χαρακτηριστική πινελιά στην απόχρωση Legend Grey.

The New MINI Aceman
The New MINI Aceman MINI


Επίσης στο Πεκίνο δίνει το παρών το μεγαλύτερο MINI. Με στάνταρ τετρακίνηση ALL4 και κινητήρα υψηλών επιδόσεων με ισχύ 300 ίππων, το MINI John Cooper Works Countryman ALL4 επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα. Όλα τα μοντέλα της νέας οικογένειας MINI - από το MINI Cooper και το MINI Aceman μέχρι το MINI Countryman - συνδυάζουν τη γνώριμη οδηγική απόλαυση MINI με αποδοτικές τεχνολογίες στα συστήματα κίνησης και πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ MINI MINI ACEMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ