FORMULA 1

Βγήκε από το κώμα ο Σουμάχερ

Βγήκε από το κώμα ο Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ όπως ενημέρωσε η μάνατζερ του, Σαμπίνε Κεμ, δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα, ενώ μεταφέρθηκε και από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν τους τελευταίους 6 μήνες.

Θετικά νέα για τους φίλους του Μίκαελ Σουμάχερ έφερε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 δεν είναι πλέον σε κώμα, ενώ μεταφέρθηκε και από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονταν εδώ και έξι μήνες.

Την είδηση έκανε γνωστή στους εκπροσώπους του Τύπου η μάνατζερ του Γερμανού.

"Ο Μίκαελ έχει βγει από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και συνεχίζει τη μακρά φάση της αποκατάστασης. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα" ανέφερε η λυτή δήλωση της Κεμ.

Η μάνατζερ του Γερμανού δεν έκανε άλλες λεπτομέρειες γνωστές για το που βρίσκεται τώρα ο 45χρονος. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι μάλλον θα επιβεβαιωθεί η φήμη που θέλει τον Σουμάχερ να συνεχίζει την αποθεραπεία του στο σπίτι του.

Οι τελευταίες φήμες βγήκαν το Σάββατο οι οποίες ήθελαν το τελευταίο διάστημα να γίνονται εντατικά έργα στο σπίτι του. Η Κεμ έπειτα από πιέσεις των δημοσιογράφων είπε: "Για το μέλλον ζητάμε την κατανόησή σας για το γεγονός ότι η συνέχεια της αποθεραπείας του θα συνεχιστεί μακρυά από τα "μάτια" της δημοσιότητας".

Το "ευχαριστώ" σε γιατρούς και θαυμαστές

Παράλληλα, η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ μέσα από την Σαμπίνε Κεμ ευχαρίστησαν τους γιατρούς.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η μάνατζερ του Γερμανού: "Το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου έκανε εξαιρετική δουλειά". Υπενθυμίζουμε ότι ήταν επιλογή των γιατρών να κρατήσουν τον Σουμάχερ σε κώμα ώστε να μπορέσει να επανέλθει πιο γρήγορα.

Τέλος, η οικογένεια ευχαρίστησε και τους θαυμαστές του "Σούμι" για τα μηνύματα συμπαράστασης τους τελευταίους έξι μήνες.

Αναλυτικά το μήνυμα της οικογένειας του Σουμάχερ:

"Η οικογένειά του θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ που έκαναν τρομερή δουλειά όλους αυτούς τους μήνες.

Επίσης η οικογένεια Σουμάχερ ευχαριστεί επίσης όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν αυτούς τους μήνες στο πλευρό του Μίκαελ. Είμαστε βέβαιοι ότι βοήθησε πολύ αυτό.

Για το μέλλον ζητούμε κατανόηση, καθώς η πλήρης αποκατάστασή του θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ