FORMULA 1

GP Ισπανίας: Τα "γαλλικά" του Φερστάπεν στους μηχανικούς του

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands looks on after the Formula One Grand Prix at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, Spain, Sunday, Aug. 16, 2020. (Albert Gea, Pool via AP)
Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands looks on after the Formula One Grand Prix at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, Spain, Sunday, Aug. 16, 2020. (Albert Gea, Pool via AP) ALBERT GEA, POOL VIA AP

Ένα πρόβλημα με τα ελαστικά του Μαξ Φερστάπεν έφερε την έκρηξη και τα... γαλλικά του οδηγού της Red Bull με αποδέκτες τους μηχανικούς του.

Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε έναν -κατά γενική ομολογία- καλό αγώνα στο Grand Prix της Ισπανίας, φτάνοντας στη δεύτερη θέση του podium. Δεν κατάφερε να απειλήσει επί της ουσίας τον Λιούις Χάμιλτον, ταυτόχρονα όμως δεν αγχώθηκε στο ελάχιστον από τον Βάλτερι Μπότας. Παρόλ' αυτά στη διάρκεια του αγώνα δεν έλειψε η ένταση σε επικοινωνία που είχε στο team radio με αφορμή τα ελαστικά του.

Λόγω της φθοράς που είχαν υποστεί, έκανε σε πρώτο χρόνο τα παράπονά του. Η απάντηση που πήρε ήταν να συνεχίσει τον αγώνα του, δίχως να μπει στα pits για αλλαγή ελαστικών. Λίγους γύρους αργότερα, διαμαρτυρήθηκε εκ νέου για την κατάσταση των ελαστικών του, φωνάζοντας στο team radio πως "θέλετε να το επαναλάβω ότι τα γαμ*** ελαστικά μου είναι νεκρά;". Η απάντηση που έλαβε ήταν πολύ πιο ψύχραιμη: "Δεν χρειάζεται να το επαναλάβεις, Μαξ".

Εν τέλει, ο Μαξ Φερστάπεν έμεινε για λίγους γύρους ακόμη στην πίστα, πριν μπει στα pits για αλλαγή ελαστικών, στον δρόμο προς τη δεύτερη θέση στο Grand Prix της Ισπανίας.

Albert Gea, Pool via AP

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ