ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Τρελαίνει την Ευρώπη το ΖΑΡΙ και πληρώνει 50άρι στη Novibet

Τρελαίνει την Ευρώπη το ΖΑΡΙ και πληρώνει 50άρι στη Novibet

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τη Μαρίνα Σάττι, η οποία με το «ZARI» διαγωνίζεται στον τελικό της Eurovision 2024 (22:00) στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ώρα τελικού για τη Μαρίνα Σάττι, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με το «ZARI» στον δεύτερο ημιτελικό, ενθουσιάζοντας το κοινό με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία με ένα εντυπωσιακό χορευτικό.

Έτσι η Ελληνίδα ερμηνεύτρια εξασφάλισε μία θέση ανάμεσα στις 26 χώρες του τελικού, διεκδικώντας την υψηλότερη δυνατή θέση, έχοντας ένα από τα τραγούδια που έχουν κερδίσει κριτικούς, κοινό και «Eurofans».

Η εμφάνισή της στη σκηνή του Μάλμε συνοδεύτηκε από αποθέωση, με την πρόκριση στον τελικό να είναι μόνο η πρόγευση. Το πλασάρισμα της Μαρίνας Σάττι με το «ZARI» στο Top-3 της Eurovision προσφέρεται σε απόδοση 50.00!

Αποκλειστική Προσφορά* για την μάχη της Ελλάδας στη Eurovision από τη Novibet!

Μαζί με την Ελλάδα στον τελικό διαγωνίζονται επίσης άλλες 25 χώρες: Σουηδία, Ουκρανία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισραήλ, Λιθουανία, Ισπανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Ιταλία, Σερβία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αρμενία, Κύπρος, Ελβετία, Σλοβενία, Κροατία, Γεωργία, Γαλλία, Αυστρία.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:

2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ