ΡΟΜΑ

Το FFP... διώχνει τον Μανωλά από τη Ρόμα

Το FFP... διώχνει τον Μανωλά από τη Ρόμα

Η Ρόμα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Financial Fair Play κι απ' ό,τι φαίνεται θα βγάλει στο "σφυρί" τον Κώστα Μανωλά.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά ήρθαν στη δημοσιότητα, με βάση τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης (Gazzetta dello Sport και Il Messaggero). Για την ακρίβεια, γίνεται λόγος για το αν η Ρόμα θα τον βγάλει στο "σφυρί" ή αν o Λεάντρο Παρέντες θα αποτελέσει παρελθόν απ' τους "τζαλορόσι".

Αρχικά, ο Παρέντες ήταν εκείνος που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, λόγω του Financial Fair Play που βαραίνει τον ιταλικό σύλλογο.

Όπως έγινε γνωστό απ' τις προηγούμενες ημέρες, η Λίβερπουλ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου μέσου, αλλά για την ώρα δεν δείχνει διατεθειμένη να δαπανήσει 30 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο ρόστερ.

Υποψήφιος προορισμός είναι και η Γιουβέντους, αλλά οι άνθρωποι των Ρωμαίων έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δώσουν τον παίκτη στη βασική διεκδικήτρια του τίτλου, παρά την ελκυστική προσφορά.

Όλα τα παραπάνω μαρτυρούν ότι η αποχώρηση του Μανωλά απ' τη Ρώμη φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Έβερτον, Παρί Σεν-Ζερμέν και Ίντερ θέλουν τον Έλληνα διεθνή και το δείχνουν έμπρακτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλες οι μεταγραφές σε Ελλάδα και εξωτερικό
"42.000.000 ευρώ για Μανωλά που δεν ανανεώνει"
Προτεραιότητα για την Ίντερ ο Μανωλάς
Στην "κούρσα" για Μανωλά και η Παρί
Τόσα ζητάει η Ρόμα για τον Μανωλά
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ