ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισπανός προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση έξι ανηλίκων: Η εισαγγελία ζητά να καταδικαστεί για 47 χρόνια

Ισπανός προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση έξι ανηλίκων: Η εισαγγελία ζητά να καταδικαστεί για 47 χρόνια
AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 47 ετών είναι ένας 28χρονος Ισπανός προπονητής μπάσκετ, που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση έξι ανηλίκων από το 2015 έως και το 2021.

Ένας 28χρονος Ισπανός προπονητής από τη Μαγιόρκα, που εργαζόταν σε ακαδημίες μπάσκετ, κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση έξι ανηλίκων από το 2015 έως και το 2021, όταν και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Europa Press η τοπική εισαγγελία έχει ζητήσει να καταδικαστεί σε φυλάκιση για 47 χρόνια, ενώ το Diaro de Mellorca αναφέρει πως ο κατηγορούμενος θα χρειαστεί να καταβάλει αποζημίωση ύψους 9.000 έως 24.000 ευρώ σε κάθε ένα από τα θύματά του, τα οποία δεν μπορεί να πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου, με βάση τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα.

Ύστερα από όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 28χρονος προσπαθούσε να πείσει τα παιδιά που προπονούσε ότι ήταν ένας πολύ ισχυρός άνδρας, ενώ εμφανιζόταν σε διάφορα παιδικά πάρτι, μετέφερε τους αθλητές του με το προσωπικό του όχημα και τους άγγιζε απρεπώς ή καλούσε τα παιδιά στο σπίτι του για να παίξουν video games.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ακόμα να είχε εκθέσει τα εν λόγω παιδιά σε πονοργαφικό υλικό και να τα ανάγκαζε να τον ακουμπήσουν στα γεννητικά όργανα, σημειώνοντας πως "αυτό κάνουν οι φίλοι μεταξύ τους".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ