ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Προτεραιότητα για την Ίντερ ο Μανωλάς

Προτεραιότητα για την Ίντερ ο Μανωλάς
Μανωλάς-Ρόμα

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της "Gazzetta dello sport", το οποίο αναφέρει ότι ο Κώστας Μανωλάς είναι ο Νο1 στόχος της Ίντερ για τα μετόπισθεν.

Τέλος δεν έχουν τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα απασχολεί εδώ και καιρό αρκετές ομάδες ανά την Ευρώπη χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει κανείς με σιγουριά που θα καταλήξει.

Το τελευταίο όνομα που ήρθε στη δημοσιότητα ήταν εκείνο της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ήρθε να προστεθεί κάτω απ' τις Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Ίντερ και Έβερτον.

Βέβαια, δημοσίευμα της "Gazzetta dello spοrt", επιμένει πως ο 25χρονος στόπερ θα καταλήξει τελικώς στο Μιλάνο και την Ίντερ. Είναι γνωστό ότι οι νέοι ιδιοκτήτες των "νερατζούρι" θέλουν να "χτίσουν" μια αξιόμαχη ομάδα και η αρχή φαίνεται ότι θα γίνει απ' την άμυνα.

Εκεί όπου ο πρώτος στόχος είναι ο Κώστας Μανωλάς. Επιπλέον, με τα σημερινά δεδομένα οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν εγκαταλείψει για την ώρα την περίπτωσή του, καθώς θεωρούν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Προτεραιότητα για την Ίντερ ο Μανωλάς

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, η Ίντερ είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως 40 εκατ. ευρώ, την ώρα που η Ρόμα κοστολογεί τον παίκτη λίγο πάνω απ' τα στα 40 εκατ. ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι.

Πάντως, στην Ίντερ μπορεί να θεωρούν τον Μανωλά Νο1 στόχο για τα μετόπισθεν, αλλά λόγω και τον υπόλοιπων συλλόγων που επιθυμούν να αποσπάσουν την υπογραφή του, εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Μαρκίνιος, ο οποίος απασχόλησε την Ίντερ και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικώς δεν υπήρξε συμφωνία. Το σενάριο που έχει βαρύτητα είναι εκείνο του Βίκτορ Λίντελοφ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπενφίκα κι ο μάνατζερ του, Φάλι Ραμαντάνι, συνδέεται με τον ιταλικό σύλλογο.

Ο Σουηδός απασχόλησε πρόσφατα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει ανάψει το "πράσινο φως "για την απόκτησή του, αλλά η Μπενφίκα δεν εμφανίστηκε θετική στην παραχώρησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην "κούρσα" για Μανωλά και η Παρί
Ειρωνική απάντηση Μανωλά σε δημοσιεύματα, με duck face selfie μαζί με τον Τότι!
Το μεσαίο δάκτυλο του Μανωλά στον Ναϊνγκολάν
Μανωλάς: "Φτάνουν τα ψέματα"
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ