ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην "κούρσα" για Μανωλά και η Παρί

Στην "κούρσα" για Μανωλά και η Παρί

Μετά την Ίντερ, ο Ιταλικός Τύπος παρουσιάζει και την Παρί Σεν Ζερμέν έτοιμη να μπει στη διεκδίκηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα!

Κάμποσες σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες παρουσιάζονται έτοιμες να διεκδικήσουν τον Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα, καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστή θεωρείται ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα κεντρικών αμυντικών στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Το επόμενο "μεγαθήριο" που δείχνει να έχει μπει δυναμικά στην "κούρσα" για την απόκτηση του 25χρονου, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ιταλικό Mediaset, οι Παριζιάνοι έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με την πλευρά των "τζιαλορόσι" και φέρονται να τον "βολιδοσκοπούν" ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, όπως ακριβώς και οι Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Ίντερ.

Πλέον, η ομάδα της Ρώμης κοστολογεί τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού με ένα ποσό κοντά στα 45.000.000 ευρώ, όμως με τη ζήτηση ν' αυξάνεται, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Έλληνας διεθνής αποκτήθηκε από τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2014. Φέτος μετρά 17 εμφανίσεις στη Serie A, ενώ οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας του με την ιταλική ομάδα, παραμένουν "παγωμένες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μανωλάς: "Φτάνουν τα ψέματα"
Διαγωνισμός crossbar challenge Μανωλά - Στσέσνι
Νέα μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ για Μανωλά!
Εμπλέκουν Ίντερ με Μανωλά
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ