ΡΟΜΑ

Τόσα ζητάει η Ρόμα για τον Μανωλά

Τόσα ζητάει η Ρόμα για τον Μανωλά

Ο ιταλικός Τύπος αποκαλύπτει το ποσό που ζητάει η Ρόμα απ' τις ενδιαφερόμενες ομάδες προκειμένου να παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά. Στο κόλπο της απόκτησης του Έλληνα στόπερ κι η Τσέλσι.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", είναι έτοιμη να προσφέρει έως και 55.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Παρ' όλα αυτά, όπως αποκαλύπτει η " Corriere dello Sport", δεν... τρέχει μόνη τους, αφού γερά στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει κι η Τσέλσι. Ο 25χρονος άσος αρέσει πολύ στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αναζητά τον διάδοχο του Τζον Τέρι στο κέντρο της άμυνας των Λονδρέζων. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φήμη στην Ιταλία πως κι η Ίντερ ενδιαφέρεται ζεστά, αλλά πολύ δύσκολα οι Ρωμαίοι θα τον δώσουν σε άμεσο ανταγωνιστή τους.

Τόσα ζητάει η Ρόμα για τον Μανωλά

Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει πως αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην μεταγραφή του Μανωλά, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και το ποσό που ζητάει η Ρόμα για την παραχώρησή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι "τζαλορόσι" είναι πρόθυμοι να πουν το "ναι" μ' ένα ποσό πάνω απ' τα 40.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως, αρχικά, η Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση ύψους 38.000.000 ευρώ για τον Έλληνα αμυντικό, άλλα έλαβε αρνητική απάντηση απ' τους Ρωμαίους. Παράλληλα, δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" αναφέρει πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μανωλά, καθώς μ' αυτό τον τρόπο θα κινηθεί πιο εύκολα στο μεταγραφικό παζάρι.

Τόσα ζητάει η Ρόμα για τον Μανωλά

Στο στόχαστρο του Ιταλού τεχνικού βρίσκονται ο Σοφιάν Φεγκουλί της Γουέστ Χαμ κι ο Μίλαν Μπάντελι της Φιορεντίνα για την ενίσχυση της επιθετικής και μεσαίας γραμμής αντίστοιχα. Όμως, για την απόκτηση των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών χρειάζεται ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"38.000.000 ευρώ προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μανωλά"
Νέα μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ για Μανωλά!
H ατάκα του Τότι για το μέλλον του Μανωλά
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ