ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Η Ίντερ μπορεί να πετύχει με τον Ρανιέρι"

Μουρίνιο: "Η Ίντερ μπορεί να πετύχει με τον Ρανιέρι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Ίντερ από το Τσάμπιονς Λιγκ, προσθέτοντας όμως ότι με 2-3 προσθήκες μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

"Στο παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ όλοι υποστηρίζαμε την Ίντερ . Όχι μόνο εγώ αλλά και οι παίκτες της Ρεάλ που έχουν μία μεγάλη συμπάθεια προς τους νερατζούρι με δεδομένο ότι νίκησαν τη Μπαρτσελόνα το 2010.

Ήμασταν όλοι πολύ στενοχωρημένοι", τόνισε ο "special one" με δηλώσεις του στην ιταλική τηλεοπτική εκπομπή " Champions League Live " και συνέχισε:

"Σίγουρα ήταν μία δύσκολη σεζόν για τους νερατζούρι, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε νικητές. Συμβουλές; Εγώ θέλω το καλό της Ίντερ αλλά ο Μοράτι ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Οι παίκτες είναι άξιοι, έχουν πολλά να δώσουν και ο Ρανιέρι έχει πολλή εμπειρία και μπορεί να ηρεμήσει την ομάδα για να ξεκινήσει μία νέα σεζόν.

Θα αλλάξει δύο με τρεις παίκτες αλλά η καρδιά της Ίντερ παραμένουν οι οπαδοί, οι παίκτες, ο πρόεδρος. Όλοι μαζί μπορούν να τα πάνε καλά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ