ΜΙΛΑΝ

Το αντίο του Κιάερ στην Μίλαν: "Σωστό να φύγω τώρα, έπειτα θα υπάρχει μία νέα περιπέτεια"

Το αντίο του Κιάερ στην Μίλαν: "Σωστό να φύγω τώρα, έπειτα θα υπάρχει μία νέα περιπέτεια"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ TWITTER ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ

Μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας στο "Σαν Σίρο" ο Σίμον Κιάερ αποφάσισε να πει αντίο στην Μίλαν στο φινάλε της σεζόν, με τον 35χρονο Δανό στόπερ να αποχαιρετάει τους ροσονέρι και να τονίζει πως ήταν πάντα όνειρο για εκείνον να παίξει για αυτούς.

Μετά από το αντίο του Ολιβιέ Ζιρού την περασμένη εβδομάδα (ανακοινώθηκε από την Los Angeles FC) την Τρίτη ήταν η σειρά ενός ακόμη μέλους της πρωταθληματικής Μίλαν της σεζόν 2021-22 να ανοίξει τα φτερά του για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Ο λόγος για τον Σίμον Κιάερ, με τον 35χρονο Δανό στόπερ να παίρνει την απόφαση να αποχαιρετήσει τους ροσονέρι έπειτα από 4,5 χρόνια παρουσίας σε αυτούς και να το γνωστοποιεί με συνέντευξή του στο Milan TV, λίγο πριν η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

"Έχω πολλά συναισθήματα, θετικά και αρνητικά. Εδώ και μερικούς μήνες είχα την αίσθηση πως ήταν σωστό να τελειώσω τώρα. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έφτασα σε ένα καλό σημείο, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα", τόνισε ο Κιάερ, για να προσθέσει με νόημα:

"Όταν έφτασα στην Ιταλία σε ηλικία 19 ετών είπα στον μάνατζέρ μου ότι ήθελα να πάω στην Μίλαν. Πέρασε αρκετός καιρός αλλά τελικά τα κατάφερα.

Οι Μαλντίνι και Μασάρο με έφεραν εδώ σε μία δύσκολη στιγμή για να βοηθήσω τους νέους αλλά και να δυναμώσει το γκρουπ. Με τη δουλειά μου τα κατάφερα.

Θέλω να φορέσω τη φανέλα της Μίλαν στο τελευταίο ματς στο Σαν Σίρο. Έπειτα θα βρω ένα νέο μέρος για να συνεχίσω να παίζω, όμως τώρα με νοιάζει μόνο η τελευταία εβδομάδα μου με τους ροσονέρι".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ