ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: "Προσοχή στις απάτες με τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference και το Final Four"

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: "Προσοχή στις απάτες με τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference και το Final Four"
Η OPAP Arena INTIME SPORTS

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εφιστά την προσοχή στους πολίτες που αναζητούν εισιτήρια για τον τελικό του Conference League και το Final Four της EuroLeague καθώς εκδηλώνονται προσπάθειες εξαπάτησης.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον τελικό του Europa Conference League αλλά και το Final Four της EuroLeague, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες, που αναζητούν εισιτήρια, καθώς εκδηλώνοντας προσπάθειες εξαπάτησης μέσω ιστοσελίδων, που διαθέτουν ψευδώς εισιτήρια προς πώληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες κατά την αναζήτηση εισιτηρίων εν όψει αθλητικών εκδηλώσεων υψηλής ζήτησης όπως είναι ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024 και Final Four Euroleague 2024, καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένες ή σε απόπειρα.

Οι προσπάθειες εξαπάτησης εκδηλώνονται κυρίως, είτε μέσω απατηλών ιστοσελίδων που εμφανίζονται ψευδώς να διαθέτουν προς πώληση εισιτήρια που αφορούν τις εν λόγω αθλητικές εκδηλώσεις, είτε μέσω απατηλών αγγελιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοτόπους αγοραπωλησιών.

Στις περιπτώσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι αν και πληρώνουν το συμφωνηθέν κατά περίπτωση χρηματικό ποσό, λαμβάνουν πλαστά εισιτήρια ή δεν τα λαμβάνουν ποτέ, και οι δράστες διακόπτουν κάθε περαιτέρω επικοινωνία.

Ως εκ τούτου, συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τέτοιου είδους αμφίβολες συναλλαγές και να απευθύνονται μόνο στους επίσημους φορείς έκδοσης και διάθεσης των εισιτηρίων (UEFA κ.λ.π.)"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ