ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κοντά στην Κίνα και ο Πέπε

Κοντά στην Κίνα και ο Πέπε

Στην Κίνα και τη Hebei China Fortune φέρεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέπε. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δέχθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους "μερένγκες" και οδεύει προς την Ασία.

Έτοιμος να μετακομίσει στην Κίνα εμφανίζεται ο Πέπε. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης αρνήθηκε την πρόταση των "μερένγκες" για ανανέωση του συμβολαίου κι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΑS, ο Πορτογάλος θα βάλει τέλος στη μακροχρόνια πορεία του στη Μαδρίτη (σ.σ. 9 χρόνια) και θα μεταβεί στην Κίνα, ώστε να ενσωματωθεί στη Hebei China Fortune του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Υπενθυμίζουμε ότι απ' τον προηγούμενο μήνα ο κινεζικός σύλλογος ασχολείται με την περίπτωση του 33χρονου αμυντικού χωρίς, ωστόσο, να έχει πάρει θετική απάντηση. Η πρώτη προσφορά έκανε λόγο για 10.000.000 ευρώ, αλλά ο Πέπε δεν εμφανίστηκε θετικός.

Γι' αυτό το λόγο, οι Κινέζοι ανέβασαν γρήγορα την προσφορά στα 15.000.000 ευρώ ετησίως κι όπως όλα δείχνουν θα εντάξουν τον έμπειρο αμυντικό στο ρόστερ τους. Κάτι που σημαίνει ότι οι Πέπε και Πελεγκρίνι θα συνεργαστούν ξανά, καθώς οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2009/10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει βάλει στο... μάτι τον Πέπε η Hebei Fortune
Η Ρεάλ παραλλάσσει το σήμα της στη Μέση Ανατολή
Αθώος ο εμπνευστής του "Χάνιμπαλ - Πέπε"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ