ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οδεύει προς Κίνα και ο Πέπε

Οδεύει προς Κίνα και ο Πέπε

Τεράστια οικονομική προσφορά έχει από την Κίνα ο Πέπε με τη "Marca" να τον παρουσιάζει με το ένα πόδι στην Ασία.

Ο "χορός" των εκατομμυρίων από την Κίνα συνεχίζεται με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ακόμα ένας που έχει μπει στο στόχαστρό τους είναι ο Πέπε. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης όχι απλά φέρεται να σκέφτεται την πρόταση, αλλά η "Marca" τον παρουσιάζει με το ένα πόδι στην Κίνα.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο ο Πορτογάλος έχει πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων για κάθε χρόνο συνεργασίας του με τη Hebei Fortune.

Στα 34 του χρόνια ο Πέπε πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του με το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν "παγώσει" εδώ και αρκετό καιρό με τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου να είναι το βασικό σημείο τριβής μεταξύ των δύο πλευρών. Η Ρεάλ έχει προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας στον 34χρονο Πορτογάλο για 1+1 χρόνο με τον παίκτη να επιθυμεί κλειστό διετές.

Οδεύει προς Κίνα και ο Πέπε

Τι μπορεί να τον κρατήσει στη Μαδρίτη

Το ρεπορτάζ της "Marca" επισημαίνει ότι η Ρεάλ έχει επιστρατεύσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να πείσει τον συμπατριώτη του, ενώ υπάρχει και ένας ακόμα λόγος που μπορεί να κρατήσει τον Πέπε στην Ισπανία.

Ποιος είναι αυτός; Ο 34χρονος αμυντικός θέλει να παίξει σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αυτή δεν είναι άλλη από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Εάν πάει στην Κίνα τότε θα είναι δύσκολο να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο κάτι που θα κάνει δύσκολη και την παρουσία του στο Μουντιάλ.

Το τι θα συμβεί τελικά με την περίπτωση του Πορτογάλου θα το μάθουμε το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ