ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ παραλλάσσει το σήμα της στη Μέση Ανατολή

Η Ρεάλ παραλλάσσει το σήμα της στη Μέση Ανατολή

Για χάρη των φίλων της στη Μέση Ανατολή, η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να αφαιρέσει τον χριστιανικό σταυρό που απεικονιζόταν στην κορυφή του σήματός της. (PHOTO)

Μετά από απόφαση των διοικούντων τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο χριστιανικός σταυρός που απεικονίζεται στην κορυφή του σήματος της μαδριλένικης ομάδας αναμένεται ν' αφαιρεθεί, τουλάχιστον για χάρη των φίλων της στη Μέση Ανατολή.

Πιο συγκεκριμένα, οι "μερένγκες" παραχώρησαν στον όμιλο "Marka", του οποίου η έδρα βρίσκεται να Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το δικαίωμα να κατασκευάζει, να διανέμει και να πουλά τα προϊόντα της Ρεάλ με δική του βούληση, στις εξής χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Ομάν. Σαφώς, η απεικόνιση του σήματος κατ' αυτόν τον τρόπο, θα ισχύσει μόνο για τις προαναφερθείσες χώρες.

Η Ρεάλ παραλλάσσει το σήμα της στη Μέση Ανατολή

“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις θρησκείες στις οποίες υπάρχει μια ευαισθησία για τα προϊόντα που έχουν σταυρό”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κεϊλέντ αλ Μεϊρί, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρεάλ αφαίρεσε τον σταυρό από το σήμα της, καθώς το είχε πράξει ακόμη μία φορά το 2014, όταν και χρησιμοποιήθηκε από την εθνική τράπεζα του Άμπου Ντάμπι για διαφημιστικούς λόγους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ