ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έχει βάλει στο... μάτι τον Πέπε η Hebei Fortune

Έχει βάλει στο... μάτι τον Πέπε η Hebei Fortune

Στον Πέπε στρέφουν το βλέμμα τους οι ιθύνοντες της κινεζικής Hebei Fortune, οι οποίοι επανέρχονται με νέα πρόταση για τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο στόχαστρο της Hebei Fortune παραμένει ο Πέπε. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ακόμη ένα στόχο της κινεζικής Λίγκας, με τους ιθύνοντες της Hebei Fortune να επανέρχονται με νέα ανανεωμένη πρόταση.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατο (26/12) δημοσίευμα της "MARCA" έκανε λόγο για πρόταση που φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. Απ' ότι φάνηκε, το εν λόγω ποσό δεν έπεισε τον Πέπε, με αποτέλεσμα η προσφορά να ανέβει στα 15 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, οι Κινέζοι στηρίζουν πολλά στον προπονητή τους, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος θεωρούν ότι θα καταφέρει τελικά να πείσει τον Πορτογάλο να κάνει το μακρινό ταξίδι για την Ασία. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στη Ρεάλ τη σεζόν 2009/10.

Πάντως, η υπόθεση συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς το συμβόλαιο του 33χρονου με τη Ρεάλ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και για την ώρα η συζήτηση περί ανανέωσης έχει "παγώσει". Αξίζει, λοιπόν, να δούμε αν ο Πέπε αποδεχθεί τη νέα πρόταση και βάλει το όνομά του διπλά σε εκείνα των Κάρλος Τέβες, Άξελ Βίτσελ και Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Μοράτα
Ντέλε Άλι μέσω... Ίσκο θέλει η Ρεάλ
Η Ρεάλ οδηγεί την "κούρσα" για Βάιγκλ
Οδεύει προς Κίνα και ο Πέπε
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ