ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Μοράτα

Juventus' forward from Spain Alvaro Morata celerates after scoring during the Italian Tim Cup final football match AC Milan vs Juventus on May 21, 2016 at the Olympic Stadium in Rome.     AFP PHOTO / TIZIANA FABI / AFP / TIZIANA FABI        (Photo credit should read TIZIANA FABI/AFP/Getty Images)
Juventus' forward from Spain Alvaro Morata celerates after scoring during the Italian Tim Cup final football match AC Milan vs Juventus on May 21, 2016 at the Olympic Stadium in Rome. AFP PHOTO / TIZIANA FABI / AFP / TIZIANA FABI (Photo credit should read TIZIANA FABI/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται ο Άλβαρο Μοράτα, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Η Γιουβέντους ο Νο.1 προορισμός του Ισπανού φορ.

Δυσαρεστημένος απ' την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Corriere dello Sport, ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει μείνει ευχαριστημένος απ' τον χρόνο συμμετοχής που το δίνει ο Ζινεντίν Ζιντάν. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός καταφεύγει σε άλλες επιθετικές λύσεις με τους Μπενζεμά, Ρονάλντο, Μπέιλ και Βάθκεθ να προηγούνται του 24χρονου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μοράτα ήταν μέλος των "μερένγκες" απ' το 2010 έως το 2014. Όταν, δηλαδή, αποχώρησε για τη Γιουβέντους. Εκεί πραγματοποίησε δύο γεμάτες σεζόν (σ.σ. 93 συμμετοχές και 27 γκολ), αναγκάζοντας τη Ρεάλ να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζιντάν έκανε τα πάντα για να τον φέρει ξανά στο "Santiago Bernabéu", με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του συλλόγου να κάνουν χρήση της ρήτρας που υπήρχε στη μεταξύ τους συμφωνία (σ.σ. να πληρώσει 30 εκατ. ευρώ).

Πάντως, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη (4/1), ο Ζιντάν δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι αυτή η πληροφορία είναι αληθινή. Τον βλέπω όπως τους υπόλοιπους παίκτες, επειδή εδώ είναι το σπίτι του. Δουλεύει σκληρά και είναι αφοσιωμένος στο αγωνιστικό πλάνο. Δεν ξέρω αν το σενάριο αποχώρησής του αληθεύει, αλλά μπορείτε να τον ρωτήσετε".

Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν το ιταλικό δημοσίευμα επιβεβαιωθεί κι ο Ισπανός επιθετικός επιστρέψει στο Τορίνο, κάνοντας το... restart στην καριέρα του.

Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Μοράτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντσελότι: "Κάποιοι πίστευαν πως ο Ζιντάν δεν θα γινόταν καν προπονητής"
Ντέλε Άλι μέσω... Ίσκο θέλει η Ρεάλ
Η Ρεάλ οδηγεί την "κούρσα" για Βάιγκλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ