ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Κάποιοι πίστευαν πως ο Ζιντάν δεν θα γινόταν καν προπονητής"

Αντσελότι: "Κάποιοι πίστευαν πως ο Ζιντάν δεν θα γινόταν καν προπονητής"

Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε ότι η πεποίθηση ορισμένων, ήταν πως δεν θα κατάφερνε να γίνει προπονητής!

Κάρλο Αντσελότι και Ζινεντίν Ζιντάν συνυπήρξαν στη Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο 2013-2014. Ο Ιταλός ως πρώτος προπονητής των "μερένγκες" και ο Γάλλος ως βοηθός του.

Οι συγκυρίες έφεραν τον Αντσελότι στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και τον Ζιντάν στη θέση του πρώτου προπονητή των Μαδριλένων, με τις δύο ομάδες, ως γνωστόν, να ανταγωνίζονται η μία την άλλη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, ο Αντσελότι αναφέρθηκε σε αυτούς που πίστευαν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα εξελισσόταν όχι μόνο σε έναν αξιόλογο προπονητή, αλλά ούτε καν σε κάποιον που θα ακολουθούσε το συγκεκριμένο επαγγελματικό μονοπάτι!

“Κατέστησε τον εαυτό του παγκόσμιο πρωταθλητή, αφότου κέρδισε το Champions League, και μερικοί πίστευαν πως δεν επρόκειτο να γίνει προπονητής!”, είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τόνισε: “Είναι ένα φαινόμενο, ένας απίστευτος επαγγελματίας που ζει για το ποδόσφαιρο”.

Ο Κάρλο Αντσελότι προσελήφθη στη βαυαρική ομάδα το πρόσφατο καλοκαίρι, αλλά ακόμα δίνει μάχη για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της ομάδας. Η καριέρα του είναι γεμάτη διακρίσεις, με κορυφαία επιτεύγματά του τα τρία Champions League, τα οποία έχει πανηγυρίσει με Μίλαν (2) και Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Ρεάλ οδηγεί την "κούρσα" για Βάιγκλ
Οι ειρωνικές ευχές της "Sport" στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ρόμπεν: "Πισωγύρισμα για μένα η Μπάγερν"
Ο Ρονάλντο έκανε εμετό στην προπόνηση της Ρεάλ!
Τσάβι: "Τεράστιος σύλλογος η Ρεάλ"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ