ΠΑΟΚ

Μακ: "Έτσι ο Ολυμπιακός θα παίρνει όλα τα πρωταθλήματα"

Μακ: "Έτσι ο Ολυμπιακός θα παίρνει όλα τα πρωταθλήματα"
Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος υποστήριξε ότι "έτσι ο Ολυμπιακός θα παίρνει όλα τα πρωταθλήματα". Ο Τζιόλης ανέφερε: "Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε".

Ο Ρόμπερτ Μακ δήλωσε για το ματς με τον Ολυμπιακό: " Ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι για μένα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα, είχε μία υπεροχή στα πρώτα λεπτά αλλά εμείς στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτερη ομάδα και είχαμε τον έλεγχο. Δεν καταφέραμε να μπούμε στην περιοχή του αντιπάλου και αυτό ήταν δικό μας λάθος. Τέτοια παιχνίδια τελειώνουν συνήθως 0-0. Ο Ολυμπιακός όμως πέτυχε το γκολ και πήρε τη νίκη".

Για τα παράπονα του ΠΑΟΚ για την διαιτησία: " Εγώ είμαι δύο χρόνια στην Ελλάδα και την έχω συνηθίσει αυτή την κατάσταση, την γνωρίζουμε όλοι. Σε δύο τρεις περιπτώσεις ήμασταν καλυπτόμενοι και ο επόπτης έκοψε τις φάσεις. Μπορεί να είχαμε καταφέρει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το γνωρίζουμε, ο Ολυμπιακός παίζει σε κάθε ματς έτσι και αν συνεχιστεί αυτό, θα κερδίζει όλα τα πρωταθλήματα. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές, δεν έχει να κάνει με εμάς αυτό, έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν με το συγκεκριμένο θέμα".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: " Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε κάθε ομάδα. Και σήμερα είχαμε τον έλεγχο σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα. Το αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, ακολουθεί το ματς του Κυπέλλου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί θέλουμε να περάσουμε στον τελικό".

Τζιόλης: "Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε"

O Αλέξανδρος Tζιόλης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό: " Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Χωρίς φάσεις και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο να θυμόμαστε. Από μια αδράνεια και από δικά μας λάθη προηγήθηκε ο Ολυμπιακός. Είχαμε την κατοχή της μπάλας. Ήταν ένα κακό παιχνίδι, κατά την άποψη μου δεν θα έπρεπε να βγει νικητής. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Ενώ είχαμε την κατοχή και αρκετά καλά στοιχεία, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, δεν είχαμε τίποτα. Δεν κάναμε φάσεις, δεν ήμασταν επικίνδυνοι, αλλά ούτε και ο αντίπαλος είχε. Ήταν ένα κακό παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα".

Για τους πολλούς τραυματισμούς: " Αυτό είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο, αν έχεις πολλούς τραυματίες. Αγωνιζόμενος με τον Ολυμπιακό ή σε κάποιο ντέρμπι, είναι πάντα σημαντικό. Μαζεύονται οι παίκτες, θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και μας έκανε να δούμε αυτό το παιχνίδι πολύ σοβαρά".

Για το αν η ήττα από τον Ολυμπιακό θα επηρεάσει κι άλλο τον ΠΑΟΚ: "Προσωπικά, το έχω ξεχάσει ήδη. Την Πέμπτη ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν ένα κακό παιχνίδι ,το χάσαμε και συνεχίζουμε. Θέλοντας και μη, κοιτάμε μπροστά. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ: " Δεν έχουμε κανένα αμυντικό άγχος. Στα τελευταία 3-4 παιχνίδια, δεχόμαστε μία φάση και ένα γκολ. Είναι περισσότερο ατυχία, γκαντεμιά, παρά άγχος. Όταν μια ομάδα σε 90 λεπτά, δέχεται μία φάση, αν δείτε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, δε μπορείς να είσαι λυπημένος. Είναι δείγμα καλής αμυντικής λειτουργίας, αλλά αν μπει το γκολ από μια ατυχία, είναι κάτι που θα περάσει. Θα ήταν πρόβλημα, αν δεχόμασταν πολλές φάσεις στην εστία μας, τότε δε θα ήταν καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό δε συμβαίνει".

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ από "στημένες" φάσεις: "Οι στημένες φάσεις είναι θέμα συγκέντρωσης. Αν δεχτούμε γκολ εκεί, είναι το κύριο στοιχείο η συγκέντρωση αλλά και η αδράνεια".

Για την μία τελική του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι: " Εκ των υστέρων πολλά μπορούμε να πούμε. Από ένα σημείο και μετά μείναμε με δέκα παίκτες όπως και ο αντίπαλος. Κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα, θέλαμε μία δύο φάσεις, δεν καταφέραμε να τις δημιουργήσουμε και για άλλους λόγους".

Για το αν υπάρχει πίεση από τα άσχημα αποτελέσματα: " Πολύς λόγος γίνεται για την πίεση. Όταν παίζεις σε ένα μεγάλο σύλλογο είναι μέρος της καθημερινότητάς σου. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν πάει καλά η ομάδα. Για τους παίκτες που παίζουν σε τέτοιους συλλόγους, αυτό είναι το θέμα, να διαχειρίζονται την πίεση. Το θέμα είναι να βγαίνεις από τις δυσκολίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ένα γκολ και μετά σούπα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος"

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι φάσεις που ελέγχεται ο Δημητρόπουλος και οι βοηθοί του

Σαββίδης: "Να είναι πιο σοβαρή η διαιτησία"

Τζαβέλλας: "Όλοι θα με λένε αλήτη και κακό παιδί"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ