ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Όλοι θα με λένε αλήτη και κακό παιδί"

Τζαβέλλας: "Όλοι θα με λένε αλήτη και κακό παιδί"
Τζαβέλλας, Θεοδωρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το παράπονό του εξέφρασε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, παιχνίδι στο οποίο ο ίδιος αποβλήθηκε. "Οταν ξυπνήσω, ξέρω τι θα διαβάσω και τι θα δω. Ολοι θα μιλάνε για τον αλήτη, το κακό παιδί" είπε.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δήλωσε: "Λυπάμαι που άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες. Εγώ σήμερα έπαιξα ποδόσφαιρο, δεν έκανα κάτι το αντιαθλητικό και δεν χτύπησα κάποιον ποδοσφαιριστή. Την δεύτερη κάρτα ο παίκτης του Ολυμπιακού την κερδίζει έξυπνα και μπράβο του.

Θα γυρίσω σπίτι μου στενοχωρημένος γιατί χάσαμε. Από την αρχή της χρονιάς είπα πως κάποιες φορές έχω ξεφύγει όσον αφορά τα νεύρα μου. Για σήμερα δεν έχω να πω κάτι. Αύριο το πρωί όταν ξυπνήσω, ξέρω τι θα διαβάσω και τι θα δω. Ολοι θα μιλάνε για τον αλήτη, το κακό παιδί, για τον άνθρωπο που προκαλεί.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού φέρθηκε πολύ έξυπνα στην δεύτερη κάρτα. Ελπίζω αύριο που θα ξυπνήσω να γραφτούν αυτά που πρέπει. Υπάρχουν κάμερες. Για το ματς, δεν μπορώ να το αναλύσω. Ηταν δύσκολο παιχνίδι, εμείς περνάμε μια δύσκολη περίοδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ένα γκολ και μετά σούπα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Μας έλειπε η τελική πάσα"

Σαββίδης: "Να είναι πιο σοβαρή η διαιτησία"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ