STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι φάσεις που ελέγχεται ο Δημητρόπουλος και οι βοηθοί του

Οι φάσεις που ελέγχεται ο Δημητρόπουλος και οι βοηθοί του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διαιτητής Δημητρόπουλος και οι βοηθοί του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ελέγχονται για αρκετές περιπτώσεις. Γιατί φωνάζει ο "Δικέφαλος του Βορρά" (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός χάρη στο γκολ του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο 8ο λεπτό επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αφού αποσπάστηκε περισσότερο από τους διώκτες του, που έχασαν την 21η αγωνιστική.

Το ντέρμπι μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας και να είχε λίγες αξιομνημόνευτες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, εντούτοις υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις για τις οποίες ελέγχεται ο διαιτητής, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος και οι δυο βοηθοί του.

Κατ' αρχάς, έχουμε την περίπτωση του 19ου λεπτού, όταν οι Μιλιβόγεβιτς και Τζαβέλλας μονομάχησαν στην περιοχή του ΠΑΟΚ έπειτα από κόρνερ που κέρδισε ο Ολυμπιακός και ο Σέρβος φαίνεται να χτυπάει με το χέρι του τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε και τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της ομάδας του.

Στο 58', ο Μποτία χτυπάει με τον αγκώνα του τον Μπερμπάτοφ σε προσπάθεια για κεφαλιά και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής θα έπρεπε να σε αυτή την περίπτωση να δώσει την κόκκινη κάρτα στον Ισπανό αμυντικό, διότι πήγε πολύ άτσαλα και επικίνδυνα πάνω στον Βούλγαρο φορ του ΠΑΟΚ. Δεν την έχασε την φάση ο Δημητρόπουλος, αλλά έκρινε λανθασμένα ότι δεν υπήρχε χτύπημα για αποβολή.

Λάθη έγιναν και από τους δυο βοηθούς. Συγκεκριμένα, κόπηκαν κακώς ως οφσάιντ οι Μακ (52') και Σκόνδρας (75'), καθώς και ο Ντουρμάζ για τον Ολυμπιακό (54'). Απαρατήρητο πέρασε ένα χτύπημα του Τζιόλη στον Μποτία πριν βγει αλλαγή. Σωστές και οι δυο κόκκινες που δόθηκαν σε Τζαβέλλα και Ζντιέλαρ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ