ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Να είναι πιο σοβαρή η διαιτησία"

Σαββίδης: "Να είναι πιο σοβαρή η διαιτησία"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παράπονα για την διαιτησία, αλλά και για την φιλοξενία του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του ντέρμπι στο Φάληρο για την 21η αγωνιστική της Super League (video)

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, δεν ήταν ικανοποιημένος από την διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα τόνισε:

"Σήμερα οι αρρώστιες φάνηκαν για άλλη μία φορά. Πρέπει η διαιτησία σε τέτοια σοβαρά παιχνίδια να είναι πιο σοβαρή. Γενικότερα μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος και με τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός περισσότερο προκαλούσε διάφορα πράγματα αλλά είναι παιχνίδι. Παιχνίδι των ανδρών... Είναι ποδόσφαιρο".

Για τις παραιτήσεις των Βεζυρτζή κι Αγγελίδη: "Δεν έχουν καμία σχέση οι Βεζυρτζής και Αγγελίδης με το ματς. oταν βάζεις έναν στόχο, προχωράς σε αυτόν τον στόχο".

Για το εάν θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ: "Αυτή η ερώτηση δεν χωράει εδώ τώρα γιατί η διαδικασία ενίσχυσης δεν σταματάει ποτέ".

Για τη φιλοξενία του Ολυμπιακού: " Δεν είμαι ικανοποιημένος. Προχωράμε μπροστά και όχι πίσω. Επί 10-15 λεπτά έλεγαν συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας. Αν ήμουν εγώ Τζαβέλλας, θα είχα φύγει από το γήπεδο. Δεν γίνεται να αφήνουν αυτές τις προσβολές. Πρέπει να προχωράμε μπροστά.

Για το τι πρέπει να αλλάξει και η επένδυσή του να "πιάσει" τόπο: "Οι Ελληνες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ