ΠΑΟΚ

Κορυφαίος τον Γενάρη ο Μπίσεσβαρ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε νικητής στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Έρχεται αύριο (15/2) η Σάλκε, ποιο το πρόγραμμα συνεντεύξεων και προπονήσεων.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είχε καθοριστική συμβολή στην εξαιρετική εικόνα του ΠΑΟΚ μέσα στον Ιανουάριο. Γι' αυτό και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP Ιανουαρίου, που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, είχε μεγάλο ανταγωνισμό, αλλά κατάφερε να κατακτήσει τον ατομικό τίτλο, με ποσοστό 45,88%. Στην δεύτερη θέση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα έμεινε ο Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός κάνει εξαιρετική σεζόν δίνοντας ασφάλεια και ποιότητα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Τρίτος έμεινε ο Μάριν Λέοβατς. Ένας ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με σημαντική παρουσία τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ο Κροάτης τον Ιανουάριο πέτυχε ένα γκολ, μοίρασε δύο ασίστ και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τα θετικά αποτελέσματα".

Έρχεται στις 11 το πρωί της Τετάρτης (15/2) η Σάλκε

Εξάλλου, η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε αρχίζει αύριο (15/2) με την άφιξη της αποστολής της γερμανικής ομάδας στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (15.02). Στις 16:00, στην πλήρως ανανεωμένη αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς. Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Μάριν Λέοβατς.

Ο τεχνικός της Σάλκε Μάρκους Βάιντσιρλ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 17:45, ενώ στις 18:30 θ’ ακολουθήσει η προπόνηση της γερμανικής ομάδας (15 λεπτά ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου).Το πρόγραμμα της Τετάρτης (15.02) κλείνει στις 19:00 με την προπόνηση του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας (15 λεπτά ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Η Τούμπα, όπως θέλουμε να είναι"
Μίχελ: "Ό Πρίγιοβιτς κάνει αυτά που περιμέναμε"
O Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεθ σφυρίζει στην Τούμπα
Σαλπιγγίδης: "Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μη δεχθεί γκολ στην Τούμπα"
Το εντυπωσιακό promo video του ΠΑΟΚ - Σάλκε
Μόνο υπομονή για τον Αθανασιάδη
Μπουργκστάλερ: "Δυνατοί στην Τούμπα για το προβάδισμα"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ