ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Ό Πρίγιοβιτς κάνει αυτά που περιμέναμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ παραχώρησε συνέντευξη σε πολωνικό ΜΜΕ και αναφέρθηκε στην -μέχρι στιγμής- πορεία του Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς με τη φανέλα του "Δικεφάλου".

Ο Λούμπος Μίχελ παραχώρησε συνέντευξη στην Πολωνική ιστοσελίδα "Sportowefakty", και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς:

"Χρειάζεται ακόμη χρόνο. Προς το παρόν έχει αγωνιστεί ως αλλαγή. Πιστεύω πως σε δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έδειξε πως δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Από τον Πρίγιοβιτς περιμένουμε γκολ, και αυτό κάνει".

Ο Σλοβάκος στάθηκε και στην πορεία του μετά το τέλος της διαιτητικής του καριέρας, τονίζοντας: " Μεγάλωσα μέσα σε μια ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο πατέρας μου έχει παίξει ποδόσφαιρο, και αργότερα έγινε προπονητής. Εγώ έχω δίπλωμα προπονητή. Όταν αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα ΄του διαιτητή, μου φαινόταν εξαιρετικά βαρετό να γίνω παρατηρητής. Η Σαχτάρ μου άνοιξε τις πόρτες σε κάτι διαφορετικό. Δεν μπορείς να αρνηθείς τέτοιες προτάσεις. Μου αρέσει να δουλεύω από την αντίθεση πλευρά, το απολαμβάνω".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ