ΠΑΟΚ

"Η Τούμπα, όπως θέλουμε να είναι"

"Η Τούμπα, όπως θέλουμε να είναι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα μέτρα τάξης που αποφασίστηκαν σε συνεργασία με την Σάλκε και την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ζητώντας απ' τους φιλάθλους να μην αντιδράσουν σε καμία πρόκληση.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν ρίξει το βάρος τους στο εξωαγωνιστικό κομμάτι έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στην αναμέτρηση με τη Σάλκε στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Europa League. Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

"Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται στη φάση των 32 του Europa League και περιμένει δυο συναρπαστικά παιχνίδια. Δυο ματς ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες, μέσα σε δυο καταπληκτικά γήπεδα και με οπαδούς και των δυο πλευρών, όπως είναι φτιαγμένο να γίνεται το ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε να είναι όλοι οι αγώνες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την UEFA, την Σάλκε και τις αρχές, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διεξαχθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή για τους θεατές. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στην προσπάθεια οποιουδήποτε να δυναμιτίσει το κλίμα και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρακαλούμε θερμά τον κόσμο μας, να μην αντιδράσει σε καμία πρόκληση. Όλες οι αξιόποινες ενέργειες θα επιφέρουν μεγάλη τιμωρία. Υποστηρίξτε την ομάδα μας θερμά, με φωνές και συνθήματα, χωρίς ρίψεις αντικειμένων και χωρίς ανάρτηση πανό με ρατσιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο. Η Τούμπα μας είναι παγκοσμίως γνωστή για τον παλμό και την ένταση, όχι για την πολιτική της τοποθέτηση!

Ας δώσουμε και στους οπαδούς της Σάλκε, όπως και σε οπαδούς τόσων και τόσων ευρωπαϊκών ομάδων, την εμπειρία της καλύτερης έδρας της Ευρώπης, μόνο με τη φωνή και την αδιάκοπη στήριξή μας!"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ