ΠΑΟΚ

Μόνο υπομονή για τον Αθανασιάδη

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Αθανασιάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του έχουν ξεκάθαρη στάση απέναντι στην παρατεταμένη αφλογιστία του 28χρονου φορ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

"Δεν χρειάζεται πίεση πάνω του. Ο Στέφανος δουλεύει καλά. Είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσει κι αυτός να βάζει γκολ".

Στα λόγια που ο Βλάνταν Ίβιτς χρησιμοποίησε για να μιλήσει για τον Στέφανο Αθανασιάδη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Ξάνθης, συμπυκνώνεται όλη η φιλοσοφία της διαχείρισης του 28χρονου επιθετικού από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Η αφλογιστία του πρώτου εν ενεργεία σκόρερ του ΠΑΟΚ, προφανώς είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να πονοκεφαλιάζει τον νεαρό τεχνικό του Δικεφάλου, που πριν αρχίσει η σεζόν υπολόγιζε και στα γκολ του Αθανασιάδη.

Τον γνωρίζει, άλλωστε, από την εποχή που ήταν συμπαίκτες και πιστεύει στην αξία του. Από την άλλη, όμως, στην προσπάθεια να τον στηρίξει για να πάρει μπρος δεν μπορεί να αδικήσει τους υπόλοιπους επιθετικούς της ομάδας.

Ούτε τον Κουλούρη που αποτελεί ένα από τα ταλέντα στα οποία έχει επενδύσει ο Δικέφαλος, ούτε, φυσικά, τον Πρίγιοβιτς για τον οποίο δαπανήθηκαν σχεδόν 2 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί.

Γι’ αυτό και η συμπεριφορά του απέναντι στον Κλάους είναι η απόλυτα φυσιολογική. Προσπαθεί να μην του βάζει επιπλέον πίεση από αυτή που δημιουργεί από μόνο του το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμη στο παρελθόν, διατηρώντας παράλληλα τις συνθήκες του εσωτερικού υγιούς ανταγωνισμού.

Ο Ίβιτς γνωρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο γιατρικό στην περίπτωση του Αθανασιάδη πέρα από τα γκολ. Κι αυτά θα έρθουν με υπομονή την οποίο ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν.

Ο Αθανασιάδης θεωρείται πολύτιμη μονάδα (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πρίογιοβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς) και θα έχει τις ευκαιρίες να δείξει ότι δεν έχασε την αδιαμφισβήτητη ικανότητα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Υπάρχει, μάλιστα, μία αχτίδα φωτός στο βάθος του τούνελ που είναι οι καλές εμφανίσεις του σε ματς όπως στα Γιάννινα, που μόνο από γκίνια και τις αντιδράσεις των αντίπαλων τερματοφυλάκων δεν σκόραρε.

Προφανώς τα ματς με τη Σάλκε είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Αθανασιάδη, το γνωρίζει και ο ίδιος και δεν χρειάζεται να του κάνει κάποιος ειδικά τετ-α-τετ γι’ αυτό.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ