ΠΑΟΚ

Το εντυπωσιακό promo video του ΠΑΟΚ - Σάλκε

Το εντυπωσιακό promo video του ΠΑΟΚ - Σάλκε

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα εντυπωσιακό VIDEO για το μεγάλο παιχνίδι με τη Σάλκε στο πλαίσιο των "32" του Europa League.

Ενα πολύ ωραίο promo video ετοίμασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι με τη Σάλκε. Το προλογίζει με το παραλάτω κείμενο στο επίσημο σάιτ της:

"Πάνε δύο μήνες από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο της Τούμπας φορώντας στο μανίκι του το ειδικό σήμα του Europa League. Η προσμονή, όμως, τελείωσε. Η ευρωπαϊκή δράση επιστρέφει κι ο Δικέφαλος είναι εδώ.

Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα άλλαξαν πολλά. Ο ΠΑΟΚ «έχτισε» ένα εντυπωσιακό σερί θετικών αποτελεσμάτων συνδυάζοντας το καλό ποδόσφαιρο με την αποτελεσματικότητα, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και κάλυψε αρκετό από το χαμένο έδαφος στη Super League. Ένα πράγμα έμεινε αναλλοίωτο.

Η ευφορία που προκαλεί ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όπως αυτό της Πέμπτης με τη Σάλκε. Οι Γερμανοί, άλλωστε, αποτελούν μια από τις 20 πλουσιότερες ομάδες στον κόσμο, βρίσκονται για έβδομη σερί φορά σε νοκ αουτ φάση διοργάνωσης της UEFA, ενώ η μοναδική τους απώλεια στα τελευταία έξι ματς κόντρα σε ελληνικές ομάδες είναι η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2013-14.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του, όμως, έχουν δείξει πως τους αρέσουν τα δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, επιστρέφει στο Europa League και είναι έτοιμος να παλέψει για την πρόκριση. Αρχής γενομένης από το ματς της Τούμπας".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ