ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σοκ με τριπλό νοκ άουτ στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Τριπλό νοκ άουτ στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τη σημερινή προπόνηση διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν εναντίον της ΑΕΚ οι Μολέδο, Κουτρουμπής, Μέστο. Συνολικά 7 απόντες, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Ιβανόφ - Σαμπά!

Τα έχει δει... όλα σε ενάμιση μήνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης; Μάλλον όχι! Διότι μετά τη σημερινή προπόνηση, εκτός του προβλήματος που παρουσίασε ο Τζιαντομένικο Μέστο στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού (οριστικά νοκ άουτ από το ντέρμπι με την ΑΕΚ), διαπιστώθηκε ότι εκτός 18άδας θα μείνουν και οι Μολέδο - Κουτρουμπής!

Το πρόβλημα πλέον είναι τεράστιο για τον Παναθηναϊκό ειδικά στο κέντρο της άμυνας, διότι δεν υπολογίζονται ούτε οι Ιβανόφ - Σαμπά που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και είναι πιθανό ο Δημήτρης Κουρμπέλης (που εφάρμοσε ατομικό πρόγραμμα αλλα θα αγωνιστεί με την Ένωση) να μετατοπιστεί σε θέση στόπερ.

Ο Ουζουνίδης μετρά συνολικά επτά απουσίες: τιμωρημένος ο Ζέκα, στο Κόπα Άφρικα που αρχίζει αύριο (14/1) οι Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Εμποκού, τραυματίες οι Μολέδο, Κουτρουμπής, Μέστο.

Και επιπρόσθετα: δεν υπολογίζονται ο Ιβανόφ ο οποίος αναμένεται στις πρώτες ημέρες της προσεχούς εβδομάδας να υπογράψει στην Γκαζιάντεπσπορ, ο Σαμπά που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ασφαλώς ο "τελειωμένος" Ιμπάρμπο.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ - ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Ουζουνίδη εντοπίζεται πλέον στο κέντρο της άμυνας, όπου διαθέσιμοι είναι ο Τελάντερ (μοναδικός βέβαιος για την ενδεκάδα έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα), ο Νούνο Ρέις, ο Στέφανος Ευαγγέλου (ντεμπούτο χθες, απίθανο να τον εμπιστευτεί για ενδεκάδα ο κόουτς) και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως στόπερ και στον Αστέρα Τρίπολης και για 25 λεπτά με την πράσινη φανέλα, όταν αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Γιώργος Κουτρουμπής εναντίον της Κέρκυρας.

Ρέις και Κουρμπέλης θα είναι πιθανότατα οι δυο παίκτες μεταξύ των οποίων ο Ουζουνίδης θα κληθεί να επιλέξει για τις θέσεις του ενός στόπερ και του αμυντικού μέσου, ενώ την απουσία του Μέστο θα καλύψει εκτός απροόπτου στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί από τον κόουτς και ως αμυντικός χαφ. Μπέρδεμα; Όντως! Ούτως ή άλλως είχε λιγοστές επιλογές ο Ουζουνίδης, τώρα γίνονται... ελάχιστες!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν παίζει ο Μέστο, αμφίβολος ο Μολέντο
Ο "Naked Cowboy" της Νέας Υόρκης ψηφίζει Τραμπ και... Παναθηναϊκό!
Ο υιός Γουακάσο χορεύει με εμφάνιση του Παναθηναϊκού
Ο πρώτος παίκτης που κερδίζει με Ουζουνίδη
Πρόκριση και το βλέμμα στην ΑΕΚ
Η Φενέρμπαχτσε προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για Ιμπάρμπο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ