VIRAL

Ο "Naked Cowboy" της Νέας Υόρκης ψηφίζει Τραμπ και... Παναθηναϊκό!

Ο "Naked Cowboy" της Νέας Υόρκης ψηφίζει Τραμπ και... Παναθηναϊκό!

Κανάλι της ομογένειας εντόπισε τον Ρόμπερτ Τζον Μπερκ, γνωστό και ως "Γυμνό Καουμπόι" της Times Square. Φανατικός με τον Ντόναλντ Τραμπ, έκανε τραγούδι τις εξαγγελίες του νέου Αμερικανού προέδρου και στην Ελλάδα ψηφίζει... Παναθηναϊκό. (VIDEO).

Στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στήριξε φανατικά τον Ντόναλντ Τραμπ "για να γίνει ξανά μεγάλη η Αμερική". Πίστεψε τον εκκεντρικό υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ατραξιόν της Times Square.

Ο Ρόμπερτ Τζον Μπερκ, που τον χάνεις που τον βρίσκεις, έχει βρει στασίδι έξω από τον "Πύργο Τραμπ". Φοράει τα απολύτως απαραίτητα (ένα σορτσάκι που γράφει Trump και ένα καουμπόικο καπέλο), κρατάει μια κιθάρα σαν άλλος Γαρδέλης στο "Καμικάζι Αγάπη μου", αλλά εκείνος δεν ψάχνει τρόπους να ρίξει μια... Σοφία, αλλά να περάσει τα μηνύματά του υπέρ του νεοεκλεγέντα προέδρου με το πορτοκαλί μαλλί.

Στο περιθώριο ρεπορτάζ στο "Trump Tower", το ομογενειακό κανάλι "New Greek TV" εντόπισε τον γνωστό και ως "Γυμνό Καουμπόι της Times Square" για μια μίνι συνέντευξη. Έχει κάνει τραγούδι τις εξαγγελίες του Τραμπ, κατακεραυνώνοντας τον Μπαράκ Ομπάμα, αφιέρωσε ένα τραγούδι στους Έλληνες και όταν ρωτήθηκε για την αγαπημένη του ελληνική ομάδα, με στεντόρεια φωνή αναφώνησε "Panathinaikos" και έδειξε τα μούσκουλά του...

Απολαύστε τον:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ