ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν παίζει ο Μέστο, αμφίβολος ο Μολέντο

Δεν παίζει ο Μέστο, αμφίβολος ο Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μέστο τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ο Μολέντο έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί και οι Κουτρουμπής, Κουρμπέλης γυμνάστηκαν ατομικά. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο επιβαρυμένος Ιανουάριος δυσκολεύει ακόμα περισσότερο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη... Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει να διαχειριστεί αρκετούς τραυματισμούς στην προπόνηση της Παρασκευής (13/1), δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την Κυριακή (15/1) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Τζαντομένικο Μέστο ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να εκτιμηθεί ο τραυματισμός. Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στο αθηναϊκό ντέρμπι του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή, εξακολουθεί να πονάει στο δικέφαλο και το ιατρικό επιτελείο δεν δίνει πολλές πιθανότητες να προλάβει το κυριακάτικο ματς. Ωστόσο, ο Ουζουνίδης θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και ίσως τον συμπεριλάβει στην αποστολή ως αμφίβολο.

Οι Κουρμπέλης και Κουτρουμπής γυμνάστηκαν ατομικά, έχουν μικροενοχλήσεις στο δικέφαλο, όμως αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Τουλάχιστον, ο Κρίστοφερ Σάμπα ενσωματώθηκε με την ομάδα, αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Κισσαμικό έκαναν γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν με ζέσταμα, ακολούθως έκαναν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ